Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fifth Column rubbish unted
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Harvey onderschept slim de pass. Harvey probeert naar een medespeler te passen. Jewell rent richting de bal. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ellard onderschept slim de pass. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Hall is nu in balbezit. Harvey is nu in balbezit. Harvey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Sansom heeft problemen om de bal te vangen. Sansom passt de bal met de wreef. Barnes rent richting de bal. Barnes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Gray rent richting de bal. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Wooley is nu in balbezit. Wooley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fifth Column 59%, rubbish unted 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fifth Column - rubbish unted 0:0

51e minuut.
Daar is Sansom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey onderschept slim de pass. Harvey speelt de bal door. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grimes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lowe met de inworp. Barnes is nu in balbezit. Barnes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sturridge met een snelle inworp. Harvey is nu in balbezit. Harvey passt de bal met de wreef. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kinsella trapt de bal weg. Barnes kopt de bal weg. Harvey rent richting de bal. Harvey schiet op doel. Kinsella bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Mills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey rent richting de bal. Ellard begaat een overtreding. Harvey moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Harvey kan niet meer verder spelen. Dicks komt het veld opgelopen. Gray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gray rent richting de bal. Ellard onderschept slim de pass. Dicks maakt een afschuwelijke overtreding. Dicks krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sansom verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom met een sublieme pass. Wooley rent richting de bal. Wooley haalt uit met een fantastische trap. Seaman probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Duckworth geeft een lange en hoge pass. Sansom kopt de bal weg. Daar is Seaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooley is nu in balbezit. Wooley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fifth Column 48%, rubbish unted 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fifth Column - rubbish unted 0:0