Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division III.01
  • Stadion: MiKo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2853
MiKo Buckhurst Tyrants
4-3-1-2 Tactiek 424
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 32.2
adequate Schieten adequate
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


12e minuut.
Kursik probeert naar een medespeler te passen. Romão rent richting de bal. Romão met een sublieme pass. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
McConnell verovert de bal door een tackle van achteren. McConnell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ceulemans de bal. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke draait met de bal, schiet en ... Majid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Navarro Muñoz neemt vlug de vrije trap. Kmetričko rent richting de bal. Styn begaat een overtreding. Styn krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Styn geeft een hoge lob. Inworp. Baykam met een snelle inworp. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Crisciuolo passt de bal met de wreef. Kursik heeft problemen om de bal te vangen. Kursik passt de bal in één keer door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Milczarek speelt de bal door. Baykam rent richting de bal. Baykam passt de bal met de wreef. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Telese met een harde bal richting middenveld. Kursik kopt de bal weg. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Romão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kursik rent richting de bal. Kursik passt de bal met de wreef. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Baykam probeert naar een medespeler te passen. Kursik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kursik passt de bal met de wreef. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 32%, Buckhurst Tyrants 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiKo - Buckhurst Tyrants 0:0

55e minuut.
Baykam met een snelle inworp. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko passt de bal in één keer door. Kursik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kursik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Łuczyński is nu in balbezit. Łuczyński geeft een lange en hoge pass. McConnell kopt de bal weg. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Baykam probeert de bal aan de voet te houden. McConnell rent richting de bal. Vodehnal begaat een overtreding. Vodehnal krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Crisciuolo speelt de bal door. Kursik rent richting de bal. Kursik passt de bal zonder na te denken. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nolan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko schiet op doel. Łuczyński probeert de bal aan de voet te houden. Romão is nu in balbezit. Romão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kmetričko haalt uit met een fantastische trap. Styn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baykam zal de hoekschop nemen. Kursik kopt de bal weg. Telese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kursik passt de bal met de wreef. Romão speelt de bal door. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko onderschept slim de pass. Kmetričko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Telese trapt de bal weg. Crisciuolo kopt de bal weg. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... Telese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Buckhurst Tyrants 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 21%, Buckhurst Tyrants 79%.
MiKo - Buckhurst Tyrants 1:0