Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harwich fc The Black Mages
451 Tactiek Murderball
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


13e minuut.
Onetto geeft een lange en hoge pass. Bahçeli kopt de bal weg. Barkāns probeert naar een medespeler te passen. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Kalina de bal. Kalina geeft een hoge lob. Huszti is nu in balbezit. Huszti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lesur met een sublieme pass. McPherson is nu in balbezit. McPherson passt de bal met de wreef. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Huszti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 0:1

17e minuut.
McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson geeft een lange en hoge pass. Barcă rent richting de bal. Barcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 0:2

19e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti passt de bal zonder na te denken. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel. Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 0:3

24e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pescaru de bal onder controle te krijgen. McPherson geeft een lange en hoge pass. Huszti maakt een snoekduik en kopt de bal. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Watson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watson kopt de bal weg. Barcă is nu in balbezit. Barcă haalt uit met een fantastische trap. Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Barkāns de bal. Eastwood rent richting de bal. Barkāns verovert de bal door een tackle van achteren. Barkāns geeft een lange en hoge pass. Huszti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barcă is nu in balbezit. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 0:4

31e minuut.
McPherson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkāns geeft een lange en hoge pass. Barcă rent richting de bal. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Huszti rent richting de bal. Barkāns geeft de bal voor. Daar is Pescaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ... Gigolo bokst de bal weg.

33e minuut.
Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli geeft de bal voor. Klungelig pakt Barcă de bal. Barcă schiet op doel. Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 0:5

36e minuut.
Onetto is nu in balbezit. Onetto geeft een hoge lob. Barcă kopt de bal weg. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Channon is nu in balbezit. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 0:6

39e minuut.
Onetto geeft een hoge lob. Barcă kopt de bal weg. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ... Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vutt met een snelle inworp. McPherson geeft een lange en hoge pass. Barcă is nu in balbezit. Barcă haalt uit met een fantastische trap. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Burduşel komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lesur rent richting de bal. Onetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lesur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lesur neemt de penalty, wat een uithaal! Fontaine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 78%, The Black Mages 22%.
harwich fc - The Black Mages 1:6

47e minuut.
Kalina kopt de bal weg. Daar is Barkāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkāns speelt de bal door. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burduşel onderschept slim de pass. Burduşel geeft de bal voor. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mackenzie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burduşel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkāns geeft een lange en hoge pass. Huszti krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

52e minuut.
Mackenzie geeft de bal voor. Vutt probeert naar een medespeler te passen. Burduşel met een sublieme pass. Pescaru heeft problemen om de bal te vangen. Barcă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 1:7

55e minuut.
Bahçeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barkāns rent richting de bal. Barkāns passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Watson de bal. Watson haalt uit met een fantastische trap. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Barkāns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burduşel rent richting de bal. Burduşel geeft een hoge lob. Mackenzie kopt de bal weg. Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Petchy komt het veld opgelopen. Hammer komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sinclair zal de hoekschop nemen. Menicatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 2:7

72e minuut.
Mackenzie geeft een hoge lob. Vutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutt geeft de bal voor. Petchy is nu in balbezit. Petchy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bahçeli kopt de bal weg. Barkāns probeert de bal met de borst te controleren. Barkāns passt de bal zonder na te denken. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 2:8

77e minuut.
Hammer rent richting de bal. Hammer passt de bal in één keer door. Watson rent richting de bal. Watson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 2:9

80e minuut.
Petchy is nu in balbezit. Daar is Bahçeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahçeli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Watson de bal. Watson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vutt met een snelle inworp. Channon rent richting de bal. Barkāns verovert de bal door een tackle van achteren. Burduşel rent richting de bal. Burduşel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kalina geeft een hoge lob. Petchy kopt de bal weg. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer draait met de bal, schiet en ... Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Black Mages 2:10

88e minuut.
Kalina speelt de bal door. Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ... Hammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 84%, The Black Mages 16%.
harwich fc - The Black Mages 2:10