Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highgate County FC Babylon Zoo
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 29.8
unsatisfactory Schieten adequate
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Hall onderschept slim de pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean speelt de bal door. Sena heeft problemen om de bal te vangen. Sena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 0:1

7e minuut.
de Brauwer passt de bal in één keer door. Mosiej rent richting de bal. Mosiej passt de bal met de wreef. Sena rent richting de bal. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 0:2

8e minuut.
Scott met de inworp. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempt geeft een lange en hoge pass. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Bell de bal. Dean is nu in balbezit. Dean passt de bal zonder na te denken. Sena rent richting de bal. Sena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mosiej passt de bal zonder na te denken. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sena. Sena krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Campbell passt de bal zonder na te denken. Dean is nu in balbezit. Dean speelt de bal door. Sena is nu in balbezit. Sena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 0:3

32e minuut.
Wilshere onderschept slim de pass. Wilshere geeft een lange en hoge pass. Waddle rent richting de bal. Waddle draait met de bal, schiet en ... Murphy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 1:3

37e minuut.
Runner met een sublieme pass. Salles is nu in balbezit. Salles passt de bal in één keer door. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 1:4

41e minuut.
Sena draait met de bal, schiet en ... Longstaff speelt de bal door. Dean kopt de bal weg. Mosiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate County FC 67%, Babylon Zoo 33%.
Highgate County FC - Babylon Zoo 1:5

51e minuut.
Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clough bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough probeert naar een medespeler te passen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ... Longstaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 1:6

59e minuut.
Nethercott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Clough zijn tegenspeler op de grond. Clough krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nethercott rent richting de bal. Mosiej verovert de bal door een tackle van achteren. Mosiej passt de bal met de wreef. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
de Brauwer probeert naar een medespeler te passen. Mosiej met een sublieme pass. Wilshere rent richting de bal. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mosiej rent richting de bal. Mosiej geeft een hoge lob. Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena rent richting de bal. Sena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bell kopt de bal weg. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall is nu in balbezit. Salles onderschept slim de pass. Salles geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mosiej de bal. Mosiej haalt uit met een fantastische trap. Longstaff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 1:7

82e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dean. Campbell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hall met een snel genomen vrije trap. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... Murphy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waddle rent richting de bal. Waddle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - Babylon Zoo 2:7

86e minuut.
Harrison speelt de bal door. Mosiej rent richting de bal. Mosiej probeert naar een medespeler te passen. Sena rent richting de bal. Sena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate County FC 52%, Babylon Zoo 48%.
Highgate County FC - Babylon Zoo 2:7