Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldon FC Canary Youngstars
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.1
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Redmond is nu in balbezit. Terry onderschept slim de pass. Terry probeert naar een medespeler te passen. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maldon FC - Canary Youngstars 1:0

16e minuut.
Edwards rent richting de bal. Edwards met een sublieme pass. Redmond is nu in balbezit. Redmond schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hughеs de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldon FC - Canary Youngstars 1:1

22e minuut.
Stardust is nu in balbezit. Stardust geeft een lange en hoge pass. Holland is nu in balbezit. Redmond is nu in balbezit. Redmond schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Esse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Carrick passt de bal met de wreef. Lacey geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Redmond de bal onder controle te krijgen. Holland rent richting de bal. Holland schiet op doel. Esse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldon FC - Canary Youngstars 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldon FC 53%, Canary Youngstars 47%.
Maldon FC - Canary Youngstars 1:2

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Channon komt het veld opgelopen. Esse trapt de bal weg. Connolly kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hughеs de bal onder controle te krijgen. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Crocker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slater met de inworp. Mullen rent richting de bal. Mullen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Carrick geeft de bal voor. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldon FC 38%, Canary Youngstars 62%.
Maldon FC - Canary Youngstars 1:2