Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canary Youngstars Maldon FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Schоles geeft de bal voor. Wright is nu in balbezit. Cole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cole krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Stardust geeft een lange en hoge pass. Redmond kopt de bal weg. Russo is nu in balbezit. Redmond verovert de bal door een tackle van achteren. Redmond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mullen kopt de bal weg. Stardust bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremble tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stardust raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Holland verovert de bal door een tackle van achteren. Curamil rent richting de bal. Holland rent richting de bal. Holland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Holland kopt de bal weg. Cole probeert de bal met de borst te controleren. Wright is nu in balbezit. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cole probeert naar een medespeler te passen. Mullen controleert de bal met de borst. Mullen probeert naar een medespeler te passen. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Maldon FC 0:1

39e minuut.
Cole passt de bal in één keer door. Crocker is nu in balbezit. Slater tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slater krijgt een gele kaart. Crocker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crocker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Redmond rent richting de bal. Redmond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canary Youngstars - Maldon FC 1:1

41e minuut.
Mullen rent richting de bal. Mullen geeft een lange en hoge pass. Roberts geeft een hoge lob. Russo kopt de bal weg. Mullen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 52%, Maldon FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canary Youngstars - Maldon FC 1:1

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Channon komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Curamil rent richting de bal. Curamil geeft een lange en hoge pass. Stardust is nu in balbezit. Channon is nu in balbezit. Channon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Curamil rent richting de bal. Channon rent richting de bal. Channon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hughеs de bal onder controle te krijgen. Esse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Maldon FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 34%, Maldon FC 66%.
Canary Youngstars - Maldon FC 2:1