Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiKo Fifth Column
4-3-1-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kursik verovert de bal door een tackle van achteren. Kursik passt de bal in één keer door. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Trippier probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Kmetričko verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier passt de bal zonder na te denken. Grimes heeft problemen om de bal te vangen. Grimes geeft een lange en hoge pass. Sturridge geeft een lange en hoge pass. Majid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Romão is nu in balbezit. Romão passt de bal met de wreef. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gray kopt de bal weg. Kursik rent richting de bal. Romão speelt de bal door. Klungelig pakt Kmetričko de bal. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seaman rent richting de bal. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap. Stevens bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fifth Column 1:0

20e minuut.
Bergeron rent richting de bal. Bergeron geeft een hoge lob. Crisciuolo speelt de bal door. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Trippier rent richting de bal. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão met een sublieme pass. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fifth Column 2:0

33e minuut.
Romão rent richting de bal. Romão probeert naar een medespeler te passen. Kursik speelt de bal door. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam passt de bal zonder na te denken. Dicks is nu in balbezit. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisciuolo verovert de bal door een tackle van achteren. Crisciuolo speelt de bal door. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 38%, Fifth Column 62%.
MiKo - Fifth Column 2:0

48e minuut.
Trippier probeert naar een medespeler te passen. Crisciuolo is nu in balbezit. Crisciuolo passt de bal in één keer door. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ceulemans geeft de bal voor. Inworp. Parsons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dicks geeft de bal voor. Sturridge geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Seaman trapt de bal weg van het doel. Crisciuolo rent richting de bal. Crisciuolo probeert naar een medespeler te passen. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Baykam geeft een hoge lob. Kmetričko is nu in balbezit. Seaman rent richting de bal. Kmetričko verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetričko schiet op doel. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Seaman heeft problemen om de bal te vangen. Kmetričko rent richting de bal. Seaman rent richting de bal. Kmetričko verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetričko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Fifth Column 3:0

84e minuut.
Grimes geeft de bal voor. Inworp. Bergeron met de inworp. Romão rent richting de bal. Romão geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 29%, Fifth Column 71%.
MiKo - Fifth Column 3:0