Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C-R-A-I-O-V-A harwich fc
11 Tactiek 451
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 34.3
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke verovert de bal door een tackle van achteren. Vyncke met een sublieme pass. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo draait met de bal, schiet en ... Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Figielski is nu in balbezit. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 1:0

4e minuut.
Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serbezov. Skorupski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skorupski wilt de vrije trap nemen. Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 2:0

7e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. White onderschept slim de pass. White geeft een hoge lob. Figielski rent richting de bal. Figielski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Serbezov rent richting de bal. Anastasijević onderschept slim de pass. Anastasijević passt de bal met de wreef. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pescaru onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radyszkiewicz neemt de hoekschop. Skorupski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gigolo trapt de bal weg van het doel. Radmilović kopt de bal weg. Channon probeert de bal met de borst te controleren. Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Radyszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serbezov is nu in balbezit. Neckritz onderschept slim de pass. Neckritz geeft de bal voor. Vignolo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 3:0

15e minuut.
Radmilović probeert naar een medespeler te passen. Anastasijević kan de bal niet met de borst controleren. Anastasijević geeft een lange en hoge pass. Daar is Skorupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 4:0

23e minuut.
Figielski rent richting de bal. Radyszkiewicz speelt de bal door. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 5:0

24e minuut.
Figielski rent richting de bal. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski passt de bal zonder na te denken. Vignolo heeft problemen om de bal te vangen. Vignolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vignolo kopt de bal weg. Radyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz passt de bal in één keer door. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ... Gigolo bokst de bal weg.

31e minuut.
White geeft een hoge lob. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal met de wreef. Skorupski rent richting de bal. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Gigolo bokst de bal weg. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lesur onderschept slim de pass. Vyncke onderschept slim de pass. Vyncke geeft de bal voor. Vignolo rent richting de bal. Vignolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skorupski rent richting de bal. Skorupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 6:0

39e minuut.
Vyncke geeft een lange en hoge pass. Channon is nu in balbezit. Skorupski verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Vyncke geeft de bal voor. Figielski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Channon. Figielski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Figielski kan niet meer verder spelen. Koniecpolski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Vyncke met een snelle inworp. Radyszkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lesur. Lesur krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Crespillo komt het veld opgelopen. Quevedo komt het veld opgelopen. Rêgo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 20%, harwich fc 80%.
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 6:0

55e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Anastasijević onderschept slim de pass. Anastasijević met een sublieme pass. Mackenzie probeert naar een medespeler te passen. Radyszkiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Radyszkiewicz rent richting de bal. Skorupski speelt de bal door. Crespillo is nu in balbezit. Crespillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Channon geeft een hoge lob. Anastasijević kopt de bal weg. Radyszkiewicz rent richting de bal. Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crespillo is nu in balbezit. Crespillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 7:0

59e minuut.
Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Crespillo is nu in balbezit. Crespillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 8:0

62e minuut.
Anastasijević is nu in balbezit. Anastasijević met een sublieme pass. Mackenzie heeft problemen om de bal te vangen. Skorupski rent richting de bal. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Gigolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Radyszkiewicz onderschept slim de pass. Radyszkiewicz speelt de bal door. Anastasijević probeert naar een medespeler te passen. Crespillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Anastasijević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mackenzie de bal. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski schiet op doel. Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 9:0

72e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Anastasijević verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasijević speelt de bal door. Skorupski rent richting de bal. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Gigolo bokst de bal weg. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo schiet op doel. Gigolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rêgo rent richting de bal. Rêgo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Eastwood de bal. Crespillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gigolo trapt de bal weg van het doel. Radmilović kopt de bal weg. Vyncke rent richting de bal. Vyncke geeft de bal voor. Skorupski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vyncke rent richting de bal. Vyncke geeft een lange en hoge pass. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo draait met de bal, schiet en ... Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crespillo is nu in balbezit. Crespillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 10:0

78e minuut.
Daar is Serbezov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serbezov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eastwood de bal. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski schiet op doel. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Crespillo de bal onder controle te krijgen. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski passt de bal in één keer door. Rêgo is nu in balbezit. Rêgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rêgo rent richting de bal. Rêgo schiet op doel. Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

90e minuut.
Anastasijević met de inworp. Quevedo geeft de bal voor. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 14%, harwich fc 86%.
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 11:0