Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canary Youngstars Highgate County FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Nethercott passt de bal in één keer door. Stardust geeft een hoge lob. Daar is McIlroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redmond rent richting de bal. Redmond draait met de bal, schiet en ... Longstaff bokst de bal weg. Redmond is nu in balbezit. Redmond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
McIlroy trapt de bal weg van het doel. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland onderschept slim de pass. Holland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Crocker onderschept slim de pass. Crocker probeert naar een medespeler te passen. Redmond is nu in balbezit. Holland rent richting de bal. Holland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carrick probeert naar een medespeler te passen. Holland heeft problemen om de bal te vangen. Holland speelt de bal door. Redmond rent richting de bal. Redmond schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stardust met de inworp. Wright rent richting de bal. Wright geeft de bal voor. Redmond maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Lewis-Potter de bal onder controle te krijgen. Longstaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 37%, Highgate County FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canary Youngstars - Highgate County FC 0:0

56e minuut.
Gibson onderschept slim de pass. Gibson geeft een lange en hoge pass. Hall kopt de bal weg. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Highgate County FC 0:1

60e minuut.
Inworp. Channon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Hall de bal. Wright speelt de bal door. Redmond is nu in balbezit. Channon is nu in balbezit. Channon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Carrick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scott zal de hoekschop nemen. Waddle rent richting de bal. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Highgate County FC 0:2

67e minuut.
Stardust kopt de bal weg. Nethercott rent richting de bal. Nethercott passt de bal zonder na te denken. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Waddle is nu in balbezit. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Tempt verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle rent richting de bal. Waddle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Keown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Highgate County FC 0:3

74e minuut.
Crocker probeert naar een medespeler te passen. Stardust rent richting de bal. Waddle onderschept slim de pass. Waddle draait met de bal, schiet en ... Plúa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Crocker kopt de bal weg. Stardust kan de bal niet met de borst controleren. Carrick speelt de bal door. Channon is nu in balbezit. Channon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Highgate County FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 50%, Highgate County FC 50%.
Canary Youngstars - Highgate County FC 1:3