Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canary Youngstars C-R-A-I-O-V-A
Normal Tactiek 11
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
25.8 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Stardust speelt de bal door. Gibson is nu in balbezit. Skorupski onderschept slim de pass. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:1

6e minuut.
Crocker verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasijević is nu in balbezit. Anastasijević passt de bal met de wreef. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Keown bokst de bal weg. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Crocker probeert de bal aan de voet te houden. Neckritz speelt de bal door. Skorupski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koniecpolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniecpolski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Neckritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neckritz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skorupski de bal. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:2

10e minuut.
Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Schоles passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Wright. Goede buitenspelval van de verdediging. White neemt vlug de vrije trap. Skorupski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
White met de inworp. Radyszkiewicz is nu in balbezit. Stardust is nu in balbezit. Radyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Radyszkiewicz geeft de bal voor. Keown bokst de bal weg. Daar is Schоles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Anastasijević verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasijević probeert naar een medespeler te passen. Skorupski rent richting de bal. Vignolo is nu in balbezit. Vignolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Crocker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koniecpolski verovert de bal door een tackle van achteren. Radyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz geeft de bal voor. Skorupski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski passt de bal met de wreef. Vignolo is nu in balbezit. Vignolo schiet op doel. Keown werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Radyszkiewicz geeft een hoge lob. Skorupski is nu in balbezit. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski rent richting de bal. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Keown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Crocker kopt de bal weg. Anastasijević rent richting de bal. Anastasijević passt de bal met de wreef. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo haalt uit met een fantastische trap. Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:3

35e minuut.
Vignolo verovert de bal door een tackle van achteren. Vignolo speelt de bal door. Anastasijević geeft de bal voor. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bandarra is nu in balbezit. Bandarra geeft een lange en hoge pass. Koniecpolski kopt de bal weg. Skorupski rent richting de bal. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Keown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rêgo komt het veld opgelopen. Crespillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 87%, C-R-A-I-O-V-A 13%.
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:3

47e minuut.
White zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radyszkiewicz rent richting de bal. Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rêgo rent richting de bal. Rêgo draait met de bal, schiet en ... Keown bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:4

54e minuut.
Keown trapt de bal weg. Wright kopt de bal weg. Crespillo rent richting de bal. Rêgo is nu in balbezit. Rêgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Channon komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vyncke met een snelle inworp. Neckritz geeft een hoge lob. Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vignolo rent richting de bal. Vignolo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:5

66e minuut.
Channon speelt de bal door. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rêgo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasijević onderschept slim de pass. Anastasijević speelt de bal door. Crespillo rent richting de bal. Crespillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Anastasijević verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasijević geeft een lange en hoge pass. Daar is Gibson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Schоles verovert de bal door een tackle van achteren. Schоles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radyszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasijević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crocker rent richting de bal. Radyszkiewicz onderschept slim de pass. Radyszkiewicz geeft de bal voor. Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rêgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 88%, C-R-A-I-O-V-A 12%.
Canary Youngstars - C-R-A-I-O-V-A 0:6