Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buckhurst Tyrants Highgate County FC
424 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hall is nu in balbezit. Důras verovert de bal door een tackle van achteren. Důras speelt de bal door. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Milczarek passt de bal in één keer door. Russell is nu in balbezit. Lewis-Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Důras verovert de bal door een tackle van achteren. Důras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckhurst Tyrants - Highgate County FC 1:0

17e minuut.
Tempt verovert de bal door een tackle van achteren. Tempt met een sublieme pass. Nolan is nu in balbezit. Waddle onderschept slim de pass. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wilshere geeft een hoge lob. Scott kopt de bal weg. Łuczyński rent richting de bal. Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Milczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Milczarek probeert naar een medespeler te passen. Hall rent richting de bal. Russell onderschept slim de pass. Russell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McConnell met een snelle inworp. Důras bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras geeft een lange en hoge pass. Russell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
McConnell controleert de bal met de borst. McConnell geeft een lange en hoge pass. Lewis-Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras rent richting de bal. Důras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wilshere geeft de bal voor. Inworp. McConnell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Důras rent richting de bal. Důras geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckhurst Tyrants - Highgate County FC 2:0

44e minuut.
Campbell geeft de bal voor. Klungelig pakt Roofe de bal. Roofe geeft een lange en hoge pass. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckhurst Tyrants 32%, Highgate County FC 68%.
Buckhurst Tyrants - Highgate County FC 2:0

51e minuut.
Russell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rigg komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Campbell rent richting de bal. Důras onderschept slim de pass. Důras passt de bal zonder na te denken. Rigg rent richting de bal. Rigg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Valle met de inworp. Důras bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buckhurst Tyrants - Highgate County FC 3:0

56e minuut.
Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe passt de bal met de wreef. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg draait met de bal, schiet en ... Lewis-Potter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Důras geeft een lange en hoge pass. Rigg is nu in balbezit. Lewis-Potter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rigg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Důras legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Campbell rent richting de bal. Důras verovert de bal door een tackle van achteren. Důras passt de bal met de wreef. Rigg is nu in balbezit. Rigg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Milczarek speelt de bal door. Rigg is nu in balbezit. Důras rent richting de bal. Rigg is nu in balbezit. Rigg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle speelt de bal door. Rigg rent richting de bal. Rigg draait met de bal, schiet en ... McIlroy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lewis-Potter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McConnell met een snelle inworp. Důras bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hall rent richting de bal. Hall geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Důras de bal onder controle te krijgen. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Důras rent richting de bal. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Longstaff de bal onder controle te krijgen. Nolan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Wilshere is nu in balbezit. Birlea rent richting de bal. Birlea passt de bal met de wreef. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckhurst Tyrants 33%, Highgate County FC 67%.
Buckhurst Tyrants - Highgate County FC 3:0