Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldon FC Buckhurst Tyrants
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.8
weak Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Del Valle geeft een lange en hoge pass. Campbell kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Connolly de bal onder controle te krijgen. Důras is nu in balbezit. Důras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Milczarek passt de bal zonder na te denken. Inworp. Tremble met de inworp. Mullen rent richting de bal. Mullen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Důras is nu in balbezit. Rigg rent richting de bal. Důras rent richting de bal. Rigg rent richting de bal. Rigg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Campbell kopt de bal weg. Hughеs probeert de bal aan de voet te houden. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maldon FC - Buckhurst Tyrants 0:1

25e minuut.
Connolly kopt de bal weg. Daar is Łuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras verovert de bal door een tackle van achteren. Důras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
McConnell probeert naar een medespeler te passen. Rigg rent richting de bal. Důras rent richting de bal. Rigg is nu in balbezit. Rigg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Důras passt de bal met de wreef. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlea. Birlea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldon FC 64%, Buckhurst Tyrants 36%.
Maldon FC - Buckhurst Tyrants 0:1

52e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo passt de bal zonder na te denken. Daar is Milczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullen onderschept slim de pass. Mullen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldon FC - Buckhurst Tyrants 1:1

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Lacey de bal onder controle te krijgen. Rigg is nu in balbezit. Hughеs is nu in balbezit. Rigg verovert de bal door een tackle van achteren. Rigg draait met de bal, schiet en ... Esse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Důras bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras passt de bal zonder na te denken. Rigg is nu in balbezit. Rigg schiet op doel. Hughеs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Birlea speelt de bal door. Důras bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rigg de bal. Rigg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Connolly is nu in balbezit. Del Valle onderschept slim de pass. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Rigg rent richting de bal. Rigg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Connolly rent richting de bal. Milczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Milczarek passt de bal in één keer door. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg schiet op doel. Esse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldon FC 59%, Buckhurst Tyrants 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maldon FC - Buckhurst Tyrants 1:1