Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highgate County FC MiKo
Normal Tactiek 4-3-1-2
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 35.9
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal in één keer door. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is McIlroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longstaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kursik speelt de bal door. Styles is nu in balbezit. Styles geeft een hoge lob. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilshere geeft een hoge lob. Ceulemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Majid bokst de bal weg.

22e minuut.
Scott kopt de bal weg. Hall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... Lewis-Potter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:1

26e minuut.
Vodehnal verovert de bal door een tackle van achteren. Vodehnal passt de bal zonder na te denken. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... Longstaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:2

28e minuut.
Vodehnal rent richting de bal. Vodehnal met een sublieme pass. Nethercott rent richting de bal. Kmetričko verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetričko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vodehnal kopt de bal weg. Hall heeft problemen om de bal te vangen. Hall probeert naar een medespeler te passen. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:3

37e minuut.
Lewis-Potter geeft de bal voor. Kursik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kursik passt de bal met de wreef. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:4

43e minuut.
Kmetričko verovert de bal door een tackle van achteren. Romão rent richting de bal. Romão passt de bal met de wreef. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko schiet op doel. Longstaff bokst de bal weg. Baykam is nu in balbezit. Baykam draait met de bal, schiet en ... Longstaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate County FC 73%, MiKo 27%.
Highgate County FC - MiKo 0:4

52e minuut.
Vodehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodehnal probeert naar een medespeler te passen. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko schiet op doel. Longstaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:5

56e minuut.
Kmetričko rent richting de bal. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall speelt de bal door. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Wilshere is nu in balbezit. Wilshere geeft een hoge lob. Nethercott probeert de bal aan de voet te houden. Baykam rent richting de bal. Baykam schiet op doel. Longstaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Vodehnal met een sublieme pass. Romão speelt de bal door. Kmetričko is nu in balbezit. Kmetričko haalt uit met een fantastische trap. Longstaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:6

74e minuut.
McIlroy is nu in balbezit. McIlroy geeft een lange en hoge pass. Campbell kan de bal niet met de borst controleren. Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko draait met de bal, schiet en ... Longstaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Romão met een sublieme pass. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko met een sublieme pass. Daar is Baykam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baykam haalt uit met een fantastische trap. Longstaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:7

79e minuut.
Klungelig pakt Waddle de bal. Kmetričko rent richting de bal. Campbell is nu in balbezit. Kmetričko rent richting de bal. Kmetričko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate County FC - MiKo 0:8

82e minuut.
Kmetričko schiet op doel. Lewis-Potter rent richting de bal. Lewis-Potter geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate County FC 75%, MiKo 25%.
Highgate County FC - MiKo 0:8