Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avon Gunners Kendal FC
442 Tactiek 2024v2
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.5 gemiddelde waardering 51.9
average Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Tetwin is nu in balbezit. Decauwere onderschept slim de pass. Decauwere speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Huma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kim rent richting de bal. Coveny verovert de bal door een tackle van achteren. Grassman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grassman krijgt een gele kaart. Coveny raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghiaur legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Decauwere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decauwere passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Huma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere speelt de bal door. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:1

24e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere passt de bal met de wreef. Capa probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lleras geeft een hoge lob. Daar is Zaragoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. França is nu in balbezit. França schiet op doel. Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:2

35e minuut.
Capa onderschept slim de pass. Capa passt de bal zonder na te denken. Decauwere probeert naar een medespeler te passen. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:3

36e minuut.
Grassman probeert naar een medespeler te passen. Decauwere probeert naar een medespeler te passen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:4

40e minuut.
Huma speelt de bal door. Grassman kopt de bal weg. Capa rent richting de bal. Capa geeft de bal voor. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:5

41e minuut.
Paszek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 67%, Kendal FC 33%.
Avon Gunners - Kendal FC 0:5

48e minuut.
Peabiru is nu in balbezit. Capa onderschept slim de pass. Capa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:6

55e minuut.
Lleras probeert naar een medespeler te passen. Zaragoza is nu in balbezit. França verovert de bal door een tackle van achteren. França draait met de bal, schiet en ... Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:7

59e minuut.
Capa probeert naar een medespeler te passen. França is nu in balbezit. Zaragoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaragoza krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal met de wreef. França rent richting de bal. França haalt uit met een fantastische trap. Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 0:8

66e minuut.
Zaragoza geeft de bal voor. Kim kopt de bal weg. Oziewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghiaur is nu in balbezit. Ghiaur draait met de bal, schiet en ... Çarşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 1:8

71e minuut.
Decauwere heeft problemen om de bal te vangen. Decauwere probeert naar een medespeler te passen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Huma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 1:9

73e minuut.
Capa passt de bal met de wreef. Decauwere controleert de bal met de borst. Decauwere met een sublieme pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Decauwere met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Zaragoza rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Kendal FC 1:10

87e minuut.
Cabezas controleert de bal met de borst. Zevallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 65%, Kendal FC 35%.
Avon Gunners - Kendal FC 1:10