Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Foxes. Armitage Shanks
Normal Tactiek firsttry
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 30.4
excellent Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Clemence probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea passt de bal in één keer door. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Keown de bal. Keown met een sublieme pass. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea schiet op doel. South probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Armitage Shanks 1:0

4e minuut.
Tennant passt de bal met de wreef. Derry is nu in balbezit. Derry passt de bal zonder na te denken. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson schiet op doel. Johnson bokst de bal weg.

12e minuut.
Clemence rent richting de bal. Clemence geeft de bal voor. Gogoncea kopt de bal weg. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bieniuk is nu in balbezit. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea passt de bal met de wreef. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Armitage Shanks 2:0

21e minuut.
Clemence met een sublieme pass. Dinescu is nu in balbezit. Whittaker begaat een overtreding. Whittaker krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Derry kopt de bal weg. Daar is Tennant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tennant speelt de bal door. Paterson is nu in balbezit. Paterson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Derry probeert naar een medespeler te passen. Bellamy rent richting de bal. Bellamy passt de bal zonder na te denken. Tennant bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Bieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blake verovert de bal door een tackle van achteren. Blake geeft de bal voor. Klungelig pakt Bellamy de bal. Paterson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fredricson passt de bal in één keer door. Keown is nu in balbezit. Keown geeft een hoge lob. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tennant kopt de bal weg. Klungelig pakt Williams de bal. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Armitage Shanks 2:1

38e minuut.
Derry passt de bal zonder na te denken. Daar is Paterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson rent richting de bal. Paterson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Barnes passt de bal met de wreef. NeviIIe met een sublieme pass. Tennant rent richting de bal. Tennant draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fairbrass de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 66%, Armitage Shanks 34%.
The Foxes. - Armitage Shanks 2:1

52e minuut.
Clemence onderschept slim de pass. Clemence met een sublieme pass. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Dinescu is nu in balbezit. Dinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Derry probeert de bal aan de voet te houden. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea met een sublieme pass. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Bieniuk is nu in balbezit. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Whittaker de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Keown geeft de bal voor. Tennant bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Williams zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Williams moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Williams schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
South met een harde bal richting middenveld. Clemence kopt de bal weg. Keown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Armitage Shanks 3:1

78e minuut.
Adams geeft de bal voor. NeviIIe rent richting de bal. NeviIIe passt de bal in één keer door. Paterson heeft problemen om de bal te vangen. Paterson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 63%, Armitage Shanks 37%.
The Foxes. - Armitage Shanks 3:1