Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HamsterTrees Hawarden Rangers
451 Tactiek 532
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 29
zwak Schieten goed
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Crocker heeft problemen om de bal te vangen. Wells is nu in balbezit. Crocker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wells is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mills neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kowal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Shilton onderschept slim de pass. Shilton geeft de bal voor. Crocker heeft problemen om de bal te vangen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolička bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolička speelt de bal door. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een hoge lob. Daar is Dusza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Owеn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soukkala met een snelle inworp. Maddison rent richting de bal. Maddison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kowal trapt de bal weg van het doel. Jenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Peacock de bal. Rohtla rent richting de bal. Rohtla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dusza heeft problemen om de bal te vangen. Dusza geeft de bal voor. Peacock controleert de bal met de borst. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Crocker probeert naar een medespeler te passen. Rae rent richting de bal. Rae haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cifarelli de bal onder controle te krijgen. Kowal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HamsterTrees - Hawarden Rangers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamsterTrees 49%, Hawarden Rangers 51%.
HamsterTrees - Hawarden Rangers 1:0

46e minuut.
Wells passt de bal in één keer door. Adams geeft een hoge lob. Kowal speelt de bal door. Rohtla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohtla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HamsterTrees - Hawarden Rangers 1:1

49e minuut.
Soukkala met de inworp. Daar is Jenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenas geeft een hoge lob. Rohtla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohtla haalt uit met een fantastische trap. Bynoe-Gittens bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HamsterTrees - Hawarden Rangers 1:2

51e minuut.
Dusza geeft een lange en hoge pass. Rohtla is nu in balbezit. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohtla verovert de bal door een tackle van achteren. Rohtla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Crocker rent richting de bal. Rae onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gray. Gray krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Wells schiet op doel. Shilton rent richting de bal. Gallagher verovert de bal door een tackle van achteren. Gallagher geeft de bal voor. Gray probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Day probeert de bal met de borst te controleren. Rohtla onderschept slim de pass. Mills rent richting de bal. Rohtla verovert de bal door een tackle van achteren. Rohtla schiet op doel. Bynoe-Gittens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamsterTrees 52%, Hawarden Rangers 48%.
HamsterTrees - Hawarden Rangers 1:2