Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ari FC Eastleigh
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Yeboah met een sublieme pass. Rogan is nu in balbezit. Hoddle maakt een afschuwelijke overtreding. Hoddle krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Beardsley met een sublieme pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle met een sublieme pass. Daar is Edge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ari FC - Eastleigh 1:0

33e minuut.
Hoddle rent richting de bal. Rogan verovert de bal door een tackle van achteren. Rogan speelt de bal door. Edge is nu in balbezit. Edge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Beardsley de bal onder controle te krijgen. Lewis-Potter rent richting de bal. Lewis-Potter passt de bal in één keer door. Daar is Watkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Harvey geeft de bal voor. Inworp. John Barnes met de inworp. Lewis-Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis-Potter geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Weaver geeft een hoge lob. Hoddle kopt de bal weg. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis-Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis-Potter draait met de bal, schiet en ... Gazza Lineker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ari FC 61%, Eastleigh 39%.
Ari FC - Eastleigh 1:0

54e minuut.
Perkins geeft de bal voor. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkins begaat een overtreding. Edge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Watkins heeft problemen om de bal te vangen. Harvey is nu in balbezit. Lewis-Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins is nu in balbezit. Watkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lewis-Potter kopt de bal weg. Watkins heeft problemen om de bal te vangen. McConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins verovert de bal door een tackle van achteren. Watkins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan probeert naar een medespeler te passen. Mainoo is nu in balbezit. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge draait met de bal, schiet en ... Bradshaw bokst de bal weg.

83e minuut.
Earthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis-Potter probeert naar een medespeler te passen. Watkins is nu in balbezit. Watkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ari FC - Eastleigh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ari FC 64%, Eastleigh 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ari FC - Eastleigh 1:1