Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armitage Shanks Kendal FC
firsttry Tactiek 2024v2
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.3 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Capa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Derry de bal. Derry passt de bal met de wreef. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Chí Công met de inworp. Lleras is nu in balbezit. Lleras met een sublieme pass. França rent richting de bal. França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Kendal FC 0:1

14e minuut.
Capa probeert naar een medespeler te passen. França met een sublieme pass. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas schiet op doel. Kaczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Kendal FC 0:2

15e minuut.
Naylor verovert de bal door een tackle van achteren. Capa onderschept slim de pass. Capa probeert naar een medespeler te passen. França is nu in balbezit. França haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras passt de bal zonder na te denken. França rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Kaczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gawinecki rent richting de bal. Grassman onderschept slim de pass. Grassman probeert naar een medespeler te passen. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lleras probeert naar een medespeler te passen. Decauwere is nu in balbezit. Decauwere passt de bal met de wreef. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Kendal FC 0:3

31e minuut.
Mings speelt de bal door. Derry met een sublieme pass. Decauwere speelt de bal door. Klungelig pakt França de bal. França draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tremble is nu in balbezit. França verovert de bal door een tackle van achteren. Capa speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere haalt uit met een fantastische trap. Kaczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kim geeft een hoge lob. Cabezas kopt de bal weg. França rent richting de bal. França haalt uit met een fantastische trap. Kaczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Kendal FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armitage Shanks 71%, Kendal FC 29%.
Armitage Shanks - Kendal FC 0:4

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Grassman de bal onder controle te krijgen. Capa geeft een hoge lob. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas geeft een lange en hoge pass. França krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Adams heeft problemen om de bal te vangen. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras passt de bal zonder na te denken. França rent richting de bal. França draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Naylor rent richting de bal. França verovert de bal door een tackle van achteren. França draait met de bal, schiet en ... Kaczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. Kaczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Decauwere is nu in balbezit. Decauwere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Grassman heeft problemen om de bal te vangen. Grassman met een sublieme pass. Tremble is nu in balbezit. França verovert de bal door een tackle van achteren. França draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lleras rent richting de bal. Lleras geeft de bal voor. Kaczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ardila komt het veld opgelopen. Gabryś komt het veld opgelopen.

56e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. França met een sublieme pass. Capa met een sublieme pass. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lleras geeft de bal voor. Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere passt de bal met de wreef. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gawinecki passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal in één keer door. NeviIIe geeft een lange en hoge pass. Gawinecki krijgt zijn hoofd ertegen. Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Lleras passt de bal in één keer door. França is nu in balbezit. Tremble bereikt de bal nog maar net als eerste. França verovert de bal door een tackle van achteren. França geeft een lange en hoge pass. Kaczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardila is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Chí Công zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capa geeft een hoge lob. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ... Kaczka bokst de bal weg. Ardila is nu in balbezit. Ardila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Kendal FC 0:5

76e minuut.
Tremble bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremble probeert naar een medespeler te passen. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila is nu in balbezit. Ardila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
NeviIIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Capa onderschept slim de pass. Capa probeert naar een medespeler te passen. Ardila is nu in balbezit. Ardila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Kendal FC 0:6

86e minuut.
Farah probeert naar een medespeler te passen. Derry met een sublieme pass. Oziewicz rent richting de bal. Nóason verovert de bal door een tackle van achteren. Nóason draait met de bal, schiet en ... Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Gabryś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Kendal FC 1:6

89e minuut.
Haye geeft een hoge lob. Capa kopt de bal weg. Klungelig pakt Tremble de bal. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armitage Shanks 66%, Kendal FC 34%.
Armitage Shanks - Kendal FC 1:6