Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Foxes. Avon Gunners
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Fairbrass de bal onder controle te krijgen. Foster is nu in balbezit. Szotek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szotek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Zevallos geeft een hoge lob. Tetwin kopt de bal weg. Coveny bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveny probeert de bal met de borst te controleren. Coveny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ghiaur is nu in balbezit. Fairbrass legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghiaur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fairbrass geeft de bal voor. Ghiaur zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:1

14e minuut.
Miccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan rent richting de bal. Miccoli rent richting de bal. Daar is Bonzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonzan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Əhmədoğlu onderschept slim de pass. Peabiru is nu in balbezit. Clemence schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Clemence krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Coveny rent richting de bal. Coveny speelt de bal door. Heskey rent richting de bal. Ghiaur onderschept slim de pass. Ghiaur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Coveny bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveny speelt de bal door. Ghiaur is nu in balbezit. Ghiaur schiet op doel. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:2

28e minuut.
Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Fairbrass is nu in balbezit. Ghiaur onderschept slim de pass. Ghiaur haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:3

29e minuut.
Ghiaur onderschept slim de pass. Ghiaur speelt de bal door. Clemence probeert de bal met de borst te controleren. Coveny is nu in balbezit. Coveny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Coveny rent richting de bal. Coveny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bellamy heeft problemen om de bal te vangen. Ghiaur is nu in balbezit. Ghiaur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bellamy de bal. Paal! Coveny rent richting de bal. Coveny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:4

31e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Daar is Heskey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiaur is nu in balbezit. Ghiaur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Əhmədoğlu onderschept slim de pass. Əhmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ghiaur rent richting de bal. Ghiaur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barnes controleert de bal met de borst. Tetwin geeft een hoge lob. Ghiaur springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:5

34e minuut.
Əhmədoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schmitt komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Schmitt geeft een lange en hoge pass. Tetwin rent richting de bal. Tetwin passt de bal met de wreef. Ghiaur heeft problemen om de bal te vangen. Ghiaur schiet op doel. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Clemence rent richting de bal. Coveny onderschept slim de pass. Coveny geeft de bal voor. Ghiaur rent richting de bal. Ghiaur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:6

40e minuut.
Coveny is nu in balbezit. Coveny draait met de bal, schiet en ... Foster heeft problemen om de bal te vangen. Ghiaur rent richting de bal. Ghiaur haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Heskey de bal. Johnson bokst de bal weg.

41e minuut.
Foster met de inworp. Heskey is nu in balbezit. Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ghiaur de bal. Ghiaur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Paszek verovert de bal door een tackle van achteren. Paszek geeft de bal voor. Coveny bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveny geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 81%, Avon Gunners 19%.
The Foxes. - Avon Gunners 0:6

49e minuut.
Ghiaur verovert de bal door een tackle van achteren. Paszek is nu in balbezit. Paszek passt de bal met de wreef. Coveny bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveny schiet op doel. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coveny rent richting de bal. Coveny haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:7

63e minuut.
Bonzan is nu in balbezit. Giovennazzi onderschept slim de pass. Giovennazzi geeft een lange en hoge pass. Coveny is nu in balbezit. Coveny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bellamy rent richting de bal. Coveny onderschept slim de pass. Coveny geeft een lange en hoge pass. Ghiaur rent richting de bal. Ghiaur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ghiaur rent richting de bal. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveny verovert de bal door een tackle van achteren. Coveny haalt uit met een fantastische trap. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:8

69e minuut.
Szotek rent richting de bal. Szotek geeft een lange en hoge pass. Bellamy probeert de bal met de borst te controleren. Coveny rent richting de bal. Coveny haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin speelt de bal door. Ghiaur is nu in balbezit. Ghiaur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Avon Gunners 0:9

74e minuut.
Miccoli verovert de bal door een tackle van achteren. Miccoli passt de bal met de wreef. Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan verovert de bal door een tackle van achteren. Bonzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Schmitt onderschept slim de pass. Schmitt geeft de bal voor. Daar is Fairbrass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszek is nu in balbezit. Paszek haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ghiaur rent richting de bal. Coveny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveny onderschept slim de pass. Coveny geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tetwin geeft de bal voor. Foster rent richting de bal. Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek passt de bal met de wreef. Ghiaur is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fairbrass geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szotek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghiaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiaur geeft een lange en hoge pass. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 71%, Avon Gunners 29%.
The Foxes. - Avon Gunners 0:9