Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rob FC Hawarden Rangers
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen average


10e minuut.
Eastwood onderschept slim de pass. Eastwood geeft een hoge lob. Inworp. Soukkala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maddison geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Crocker passt de bal met de wreef. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison passt de bal in één keer door. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rohtla rent richting de bal. Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Maddison is nu in balbezit. Maddison draait met de bal, schiet en ... Jansen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Jenas passt de bal in één keer door. Soukkala rent richting de bal. Soukkala geeft de bal voor. Rohtla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Maddison probeert naar een medespeler te passen. Rohtla rent richting de bal. Roberts begaat een overtreding. Rohtla raakt geblesseerd tijdens het duel. Stolička met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Stolička bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolička geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jansen de bal onder controle te krijgen. Maddison rent richting de bal. Maddison draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rob FC - Hawarden Rangers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rob FC 55%, Hawarden Rangers 45%.
Rob FC - Hawarden Rangers 0:1

46e minuut.
Cottee geeft een lange en hoge pass. Gladwin rent richting de bal. Maddison schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maddison krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Crocker geeft een lange en hoge pass. Rohtla is nu in balbezit. Roberts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roberts krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Stolička passt de bal zonder na te denken. Jansen speelt de bal door. Klungelig pakt Mazur de bal. Maddison rent richting de bal. Maddison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Jenas met de inworp. Gladwin rent richting de bal. Crocker begaat een overtreding. Gladwin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gladwin kan niet meer verder spelen. Garcia komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jenas. Jenas krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Gallagher passt de bal zonder na te denken. Rohtla bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Crocker rent richting de bal. Maddison rent richting de bal. Maddison met een sublieme pass. Rohtla rent richting de bal. Rohtla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Garcia rent richting de bal. Crocker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garcia raakt geblesseerd tijdens het duel. Garcia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kowal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rob FC - Hawarden Rangers 1:1

79e minuut.
Stolička probeert naar een medespeler te passen. Crocker rent richting de bal. Crocker speelt de bal door. Maddison is nu in balbezit. Maddison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rob FC 55%, Hawarden Rangers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rob FC - Hawarden Rangers 1:1