Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Und Eastleigh
523 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Lacey probeert naar een medespeler te passen. Mainoo heeft problemen om de bal te vangen. Beardsley rent richting de bal. Kiełczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lacey passt de bal zonder na te denken. Beloniucichin rent richting de bal. Beloniucichin passt de bal met de wreef. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tezalmaz met een sublieme pass. Beardsley rent richting de bal. Beardsley passt de bal zonder na te denken. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lewis-Potter rent richting de bal. Beloniucichin onderschept slim de pass. Beloniucichin probeert naar een medespeler te passen. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pikoulas onderschept slim de pass. Beloniucichin is nu in balbezit. Lewis-Potter begaat een overtreding. Lewis-Potter krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Schоles geeft de bal voor. Lacey kopt de bal weg. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel. Bradshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Eastleigh 1:0

34e minuut.
Ordiales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thái Minh komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Beloniucichin probeert naar een medespeler te passen. Lacey rent richting de bal. Lacey passt de bal met de wreef. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Und 30%, Eastleigh 70%.
Man Und - Eastleigh 1:0

47e minuut.
Hoddle speelt de bal door. Lacey rent richting de bal. Lacey met een sublieme pass. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel. Bradshaw bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Yeboah de bal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh met een sublieme pass. Beloniucichin rent richting de bal. Beloniucichin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beardsley de bal onder controle te krijgen. Bradshaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Beardsley rent richting de bal. Beloniucichin onderschept slim de pass. Beloniucichin met een sublieme pass. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Beloniucichin de bal onder controle te krijgen. Lacey is nu in balbezit. Lacey met een sublieme pass. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beloniucichin is nu in balbezit. Mainoo onderschept slim de pass. Mainoo met een sublieme pass. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beardsley verovert de bal door een tackle van achteren. Beardsley met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoddle de bal. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Und - Eastleigh 2:0

79e minuut.
Horeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Horeš speelt de bal door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft de bal voor. Kiełczykowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Und 35%, Eastleigh 65%.
Man Und - Eastleigh 2:0