Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Zlatan Ari FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 21.1
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Ţonea is nu in balbezit. Ţonea draait met de bal, schiet en ... Weaver probeert de bal aan de voet te houden. Grealish is nu in balbezit. Grealish haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Weaver de bal onder controle te krijgen. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Whelan geeft een hoge lob. Weaver rent richting de bal. Weaver geeft een lange en hoge pass. Edge rent richting de bal. Edge draait met de bal, schiet en ... Walton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
McConnell rent richting de bal. McConnell geeft een lange en hoge pass. Jahoda kopt de bal weg. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sidwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Preston onderschept slim de pass. Preston geeft een lange en hoge pass. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey draait met de bal, schiet en ... Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Grealish kopt de bal weg. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Ţonea rent richting de bal. Grealish is nu in balbezit. Grealish draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Whelan onderschept slim de pass. Whelan speelt de bal door. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish is nu in balbezit. Grealish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yusifzadə geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogan controleert de bal met de borst. Rogan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 42%, Ari FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Zlatan - Ari FC 0:0

67e minuut.
Michael rent richting de bal. Michael geeft een lange en hoge pass. Ţonea rent richting de bal. Ţonea haalt uit met een fantastische trap. Weaver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gazza Lineker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael met een sublieme pass. Grealish is nu in balbezit. Ţonea rent richting de bal. Ţonea haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gazza Lineker trapt de bal weg. Sidwell is nu in balbezit. Edge onderschept slim de pass. Edge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jahoda onderschept slim de pass. Jahoda geeft de bal voor. Whelan kopt de bal weg. Ţonea rent richting de bal. Ţonea haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weaver is nu in balbezit. Weaver geeft een hoge lob. Ian Wright kopt de bal weg. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
McConnell is nu in balbezit. McConnell geeft een hoge lob. Yusifzadə is nu in balbezit. Edge is nu in balbezit. Edge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 49%, Ari FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Zlatan - Ari FC 0:0