Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avon Gunners Armitage Shanks
442 Tactiek firsttry
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 42.8
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Derry bereikt de bal nog maar net als eerste. Derry met een sublieme pass. Nóason rent richting de bal. Nóason haalt uit met een fantastische trap. Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Armitage Shanks 0:1

7e minuut.
Tremble onderschept slim de pass. Adams is nu in balbezit. Adams met een sublieme pass. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki geeft een hoge lob. Nóason is nu in balbezit. Nóason draait met de bal, schiet en ... Huma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Armitage Shanks 0:2

16e minuut.
Derry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Edwards komt het veld opgelopen. Ławecki met de inworp. Paszek rent richting de bal. Paszek geeft een lange en hoge pass. Quebrado krijgt zijn hoofd ertegen. Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Tennant de bal onder controle te krijgen. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Paszek rent richting de bal. Paszek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Peabiru geeft een hoge lob. Ghiaur krijgt zijn hoofd ertegen. Tremble probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Quebrado verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrado geeft de bal voor. Klungelig pakt Naylor de bal. Ghiaur rent richting de bal. Ghiaur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Armitage Shanks 1:2

38e minuut.
Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zevallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Huma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Armitage Shanks 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 54%, Armitage Shanks 46%.
Avon Gunners - Armitage Shanks 1:3

51e minuut.
Ławecki onderschept slim de pass. Blake rent richting de bal. Blake geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zaragoza de bal. Nóason verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
NeviIIe speelt de bal door. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin passt de bal zonder na te denken. Naylor rent richting de bal. Ghiaur onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Ortúzar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Peabiru controleert de bal met de borst. Peabiru passt de bal met de wreef. Szotek speelt de bal door. Ortúzar is nu in balbezit. Ortúzar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
NeviIIe passt de bal zonder na te denken. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki passt de bal in één keer door. Nóason rent richting de bal. Nóason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tennant rent richting de bal. Tennant geeft de bal voor. Daar is Zaragoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Huma trapt de bal weg van het doel. Paszek kopt de bal weg. Daar is Naylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiaur schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Armitage Shanks 2:3

82e minuut.
Naylor geeft een lange en hoge pass. Zevallos kopt de bal weg. Daar is Ortúzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszek rent richting de bal. Paszek geeft de bal voor. Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Tremble is nu in balbezit. Ghiaur onderschept slim de pass. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Peabiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinecki geeft een hoge lob. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 47%, Armitage Shanks 53%.
Avon Gunners - Armitage Shanks 2:3