Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kendal FC The Foxes.
2024v2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 25
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Chí Công speelt de bal door. Klungelig pakt Kim de bal. Kim probeert naar een medespeler te passen. Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Decauwere onderschept slim de pass. Decauwere speelt de bal door. Capa probeert naar een medespeler te passen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 1:0

9e minuut.
Lleras kopt de bal weg. França is nu in balbezit. Capa probeert naar een medespeler te passen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 2:0

10e minuut.
Capa geeft een lange en hoge pass. Foster kopt de bal weg. Daar is Fairbrass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Daley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 3:0

14e minuut.
Capa speelt de bal door. Lleras speelt de bal door. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ... Daley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 4:0

17e minuut.
Grassman geeft een lange en hoge pass. Daar is Barnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Daley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 5:0

18e minuut.
Capa passt de bal zonder na te denken. Lleras is nu in balbezit. Lleras probeert naar een medespeler te passen. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 6:0

19e minuut.
Decauwere met een snelle inworp. Capa is nu in balbezit. Capa geeft de bal voor. Cabezas springt en kopt de bal. Daley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 7:0

23e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas met een sublieme pass. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 8:0

25e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere geeft een hoge lob. Lleras heeft problemen om de bal te vangen. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 9:0

27e minuut.
Inworp. Chí Công zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lleras is nu in balbezit. Lleras geeft een lange en hoge pass. Cabezas springt en kopt de bal. Daley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. França springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 10:0

31e minuut.
Mings geeft een hoge lob. Inworp. Barnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinescu rent richting de bal. Dinescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chí Công met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Capa onderschept slim de pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daley trapt de bal weg van het doel. Dinescu kopt de bal weg. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea schiet op doel. Çarşı bokst de bal weg. Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 10:1

36e minuut.
Capa passt de bal zonder na te denken. Lleras rent richting de bal. Lleras geeft een lange en hoge pass. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 11:1

38e minuut.
Decauwere passt de bal in één keer door. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas speelt de bal door. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Williams geeft een hoge lob. Kim speelt de bal door. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Decauwere is nu in balbezit. Decauwere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
França rent richting de bal. França passt de bal met de wreef. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 12:1

44e minuut.
França geeft een hoge lob. Decauwere is nu in balbezit. Decauwere geeft de bal voor. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Daley bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 19%, The Foxes. 81%.
Kendal FC - The Foxes. 12:1

49e minuut.
Lleras met een sublieme pass. Decauwere rent richting de bal. Decauwere speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lleras geeft een lange en hoge pass. Decauwere rent richting de bal. Decauwere passt de bal in één keer door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grassman passt de bal in één keer door. Capa bereikt de bal nog maar net als eerste. Capa passt de bal zonder na te denken. Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. França haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
França is nu in balbezit. França passt de bal in één keer door. Lleras met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Daley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 13:1

55e minuut.
Ardila komt het veld opgelopen. Gabryś komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lleras is nu in balbezit. Bellamy is nu in balbezit. França verovert de bal door een tackle van achteren. França schiet op doel. Daley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 14:1

66e minuut.
Grassman kopt de bal weg. Klungelig pakt Foster de bal. Decauwere geeft de bal voor. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 15:1

67e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams probeert naar een medespeler te passen. Decauwere met een sublieme pass. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
França is nu in balbezit. França passt de bal met de wreef. Ardila rent richting de bal. Ardila schiet op doel. Daley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 16:1

70e minuut.
Foster geeft de bal voor. Inworp. Decauwere met een snelle inworp. Daar is Capa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 17:1

75e minuut.
Daley trapt de bal weg. Grassman kan de bal niet met de borst controleren. Grassman geeft de bal voor. França rent richting de bal. França schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 18:1

76e minuut.
Capa verovert de bal door een tackle van achteren. Capa passt de bal zonder na te denken. Ardila speelt de bal door. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 19:1

79e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere passt de bal zonder na te denken. Ardila is nu in balbezit. Ardila draait met de bal, schiet en ... Daley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Daley trapt de bal weg. Grassman geeft een lange en hoge pass. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila haalt uit met een fantastische trap. Paal! Decauwere is nu in balbezit. Decauwere geeft de bal voor. França is nu in balbezit. França haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lleras met een sublieme pass. Capa geeft een lange en hoge pass. Decauwere rent richting de bal. Decauwere haalt uit met een fantastische trap. Daley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 20:1

82e minuut.
Decauwere speelt de bal door. Ardila rent richting de bal. Ardila passt de bal in één keer door. França rent richting de bal. França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 21:1

84e minuut.
Capa probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere verovert de bal door een tackle van achteren. Decauwere geeft een lange en hoge pass. Ardila maakt een snoekduik en kopt de bal. Daley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bellamy geeft een hoge lob. Inworp. Lleras met de inworp. Capa bereikt de bal nog maar net als eerste. Capa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Decauwere is nu in balbezit. Decauwere passt de bal zonder na te denken. Daar is Ardila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardila schiet op doel. Daley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Foxes. 22:1

89e minuut.
Daley trapt de bal weg. Capa is nu in balbezit. Capa met een sublieme pass. Ardila rent richting de bal. Ardila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Capa bereikt de bal nog maar net als eerste. Capa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ardila de bal. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 16%, The Foxes. 84%.
Kendal FC - The Foxes. 22:1