Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HamsterTrees Rob FC
451 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal met de wreef. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sheppard zal de hoekschop nemen. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas schiet op doel. Bynoe-Gittens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HamsterTrees - Rob FC 0:1

21e minuut.
Eastwood geeft de bal voor. Armstrong is nu in balbezit. Wells probeert naar een medespeler te passen. Cottee is nu in balbezit. Cottee haalt uit met een fantastische trap. Bynoe-Gittens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hendrie is nu in balbezit. Rae verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roberts. Roberts krijgt een gele kaart. Rae is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rae wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams speelt de bal door. Rae rent richting de bal. Rae schiet op doel. Hirst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HamsterTrees - Rob FC 1:1

35e minuut.
Mazur is nu in balbezit. Mazur geeft een lange en hoge pass. Daar is Peacock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams met een sublieme pass. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Roberts rent richting de bal. Wells onderschept slim de pass. Wells passt de bal in één keer door. Rae is nu in balbezit. Rae schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hirst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HamsterTrees - Rob FC 2:1

45e minuut.
Lawrence met een snelle inworp. Klungelig pakt Wells de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hendrie. Hendrie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamsterTrees 39%, Rob FC 61%.
HamsterTrees - Rob FC 2:1

58e minuut.
Jenas passt de bal zonder na te denken. Mills is nu in balbezit. Garcia rent richting de bal. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HamsterTrees - Rob FC 2:2

70e minuut.
Peacock heeft problemen om de bal te vangen. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson is nu in balbezit. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Armstrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamsterTrees 37%, Rob FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HamsterTrees - Rob FC 2:2