Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawarden Rangers Bromsgrove Albion
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 20.5
redelijk Schieten slecht
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Jenas passt de bal zonder na te denken. Rohtla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brazil. Brazil krijgt een gele kaart. Rohtla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolička zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maddison maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawarden Rangers - Bromsgrove Albion 1:0

23e minuut.
Brazil is nu in balbezit. Gallagher onderschept slim de pass. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla haalt uit met een fantastische trap. Craig probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gallagher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maddison is nu in balbezit. Maddison haalt uit met een fantastische trap. Vogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawarden Rangers - Bromsgrove Albion 2:0

27e minuut.
Soukkala is nu in balbezit. Soukkala geeft een hoge lob. Rohtla rent richting de bal. Rohtla draait met de bal, schiet en ... Vogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawarden Rangers - Bromsgrove Albion 3:0

44e minuut.
Cifarelli probeert naar een medespeler te passen. Stubbs is nu in balbezit. Stubbs passt de bal met de wreef. Devonshire rent richting de bal. Devonshire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawarden Rangers 50%, Bromsgrove Albion 50%.
Hawarden Rangers - Bromsgrove Albion 3:0

52e minuut.
Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson geeft een hoge lob. Willis rent richting de bal. Bull rent richting de bal. Bull draait met de bal, schiet en ... Kowal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Hislop is nu in balbezit. Hislop passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brazil de bal. Rohtla rent richting de bal. Rohtla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Craig de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawarden Rangers - Bromsgrove Albion 4:0

59e minuut.
Evans met een sublieme pass. Bull is nu in balbezit. Cifarelli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cifarelli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gallagher met een snelle inworp. Jenas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gallagher met een snelle inworp. Rohtla kan de bal niet met de borst controleren. Craig rent richting de bal. Rohtla verovert de bal door een tackle van achteren. Rohtla speelt de bal door. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison onderschept slim de pass. Maddison geeft een hoge lob. Rohtla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Constable geeft een lange en hoge pass. Bull controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crocker neemt vlug de vrije trap. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla schiet op doel. Vogel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brazil rent richting de bal. Jenas verovert de bal door een tackle van achteren. Jenas probeert naar een medespeler te passen. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stubbs is nu in balbezit. Soukkala onderschept slim de pass. Constable begaat een overtreding. Soukkala moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Soukkala kan niet meer verder spelen. Dread komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas passt de bal in één keer door. Willis met een sublieme pass. Bull is nu in balbezit. Bull haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawarden Rangers 35%, Bromsgrove Albion 65%.
Hawarden Rangers - Bromsgrove Albion 4:0