Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Foxes. Ari FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Bonzan is nu in balbezit. Harvey is nu in balbezit. Bonzan verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Clemence bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemence geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Ari FC 1:0

21e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson met een sublieme pass. Daar is Edge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hoddle met de inworp. Rogan rent richting de bal. Rogan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Preston de bal. Preston schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Preston is nu in balbezit. Preston geeft de bal voor. Klungelig pakt Bellamy de bal. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Foxes. - Ari FC 1:1

33e minuut.
Weaver is nu in balbezit. Weaver geeft een lange en hoge pass. Hoddle rent richting de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Clemence is nu in balbezit. Clemence passt de bal in één keer door. Bonzan is nu in balbezit. Bonzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Ari FC 2:1

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Harvey de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez met een sublieme pass. Bonzan is nu in balbezit. Bonzan draait met de bal, schiet en ... Gazza Lineker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Weaver geeft een hoge lob. Hoddle kopt de bal weg. Earthy rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez schiet op doel. Gazza Lineker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonzan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Ari FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 36%, Ari FC 64%.
The Foxes. - Ari FC 3:1

47e minuut.
Harvey is nu in balbezit. Miccoli is nu in balbezit. Miccoli speelt de bal door. Bonzan heeft problemen om de bal te vangen. Bonzan haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weaver is nu in balbezit. Weaver geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hoddle de bal onder controle te krijgen. Miccoli rent richting de bal. Miccoli met een sublieme pass. Paal!

52e minuut.
Pedro met een sublieme pass. Edge rent richting de bal. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge is nu in balbezit. Edge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson is nu in balbezit. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Harvey is nu in balbezit. Jiménez onderschept slim de pass. Wilson is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Ari FC 4:1

70e minuut.
Bonzan is nu in balbezit. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Bonzan is nu in balbezit. Bonzan draait met de bal, schiet en ... Gazza Lineker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Ari FC 5:1

73e minuut.
Clemence probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez met een sublieme pass. Bonzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey passt de bal zonder na te denken. Fairbrass speelt de bal door. Bonzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Edge passt de bal in één keer door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Bonzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Foxes. - Ari FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Foxes. 35%, Ari FC 65%.
The Foxes. - Ari FC 6:1