Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southort FC Nottingham Forest F.C
southport Tactiek 4-2-2-2
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 54
matig Schieten solide
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter passt de bal zonder na te denken. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante schiet op doel. Smitһ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:1

5e minuut.
Westly onderschept slim de pass. Westly speelt de bal door. da Barra da Tijuca speelt de bal door. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Hejno bokst de bal weg.

6e minuut.
Xenos is nu in balbezit. Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Winter geeft een lange en hoge pass. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Winter de bal. Marante rent richting de bal. Marante schiet op doel. Smitһ bokst de bal weg. Winter geeft een hoge lob. Lamatrice springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lamatrice passt de bal zonder na te denken. Daar is Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... Smitһ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:2

23e minuut.
Fontela kopt de bal weg. Winter rent richting de bal. Winter probeert naar een medespeler te passen. Marante rent richting de bal. Marante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:3

26e minuut.
Lamatrice met een sublieme pass. Winter heeft problemen om de bal te vangen. Winter passt de bal in één keer door. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:4

29e minuut.
Lamatrice met een sublieme pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson passt de bal in één keer door. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:5

29e minuut.
Marante verovert de bal door een tackle van achteren. Winter rent richting de bal. Winter passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jefferson de bal. Jefferson schiet op doel. Smitһ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lamatrice de bal. Lamatrice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:6

31e minuut.
Như Khang met een sublieme pass. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter geeft een hoge lob. Jefferson springt en kopt de bal. Smitһ bokst de bal weg.

33e minuut.
Baldon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marante de bal. Westly is nu in balbezit. Marante onderschept slim de pass. Marante schiet op doel. Smitһ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winter geeft een hoge lob. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldon is nu in balbezit. Baldon geeft de bal voor. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Westly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:7

38e minuut.
Fontela passt de bal zonder na te denken. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter met een sublieme pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:8

40e minuut.
Klungelig pakt Lamatrice de bal. Lamatrice geeft een lange en hoge pass. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:9

45e minuut.
Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Winter met een sublieme pass. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante onderschept slim de pass. Marante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southort FC 71%, Nottingham Forest F.C 29%.
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:10

48e minuut.
Baldon geeft de bal voor. Winter speelt de bal door. Klungelig pakt Westly de bal. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice draait met de bal, schiet en ... Smitһ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bellingham geeft een lange en hoge pass. Inworp. Winter met de inworp. Baldon geeft de bal voor. Jefferson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:11

51e minuut.
Xenos rent richting de bal. Xenos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winter met de inworp. Baldon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Garzoni is nu in balbezit. Fontela geeft een lange en hoge pass. Jefferson is nu in balbezit. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel. Smitһ bokst de bal weg. Winter rent richting de bal. Winter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smitһ bokst de bal weg.

59e minuut.
Jefferson verovert de bal door een tackle van achteren. Jefferson passt de bal zonder na te denken. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice schiet op doel. Smitһ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lamatrice probeert naar een medespeler te passen. Westly is nu in balbezit. Jefferson onderschept slim de pass. Jefferson schiet op doel. Smitһ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:12

64e minuut.
Łuczak verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczak geeft een hoge lob. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel. Smitһ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Marante rent richting de bal. Marante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:13

69e minuut.
Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter geeft de bal voor. Daar is Jefferson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Smitһ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marante is nu in balbezit. Marante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:14

71e minuut.
Marante heeft problemen om de bal te vangen. Xenos is nu in balbezit. Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Winter schiet op doel. Smitһ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Jefferson de bal. Lamatrice rent richting de bal. Westly onderschept slim de pass. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:15

74e minuut.
Như Khang onderschept slim de pass. Như Khang geeft een lange en hoge pass. Jefferson kopt de bal weg. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Chodacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice speelt de bal door. Marante is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lamatrice geeft een lange en hoge pass. Bellingham controleert de bal met de borst. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lamatrice geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Như Khang geeft een hoge lob. Winter is nu in balbezit. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante haalt uit met een fantastische trap. Smitһ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:16

81e minuut.
Lamatrice probeert naar een medespeler te passen. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter probeert naar een medespeler te passen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:17

85e minuut.
Baldon verovert de bal door een tackle van achteren. Baldon geeft een hoge lob. Winter rent richting de bal. Winter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:18

87e minuut.
Nuytinck geeft een lange en hoge pass. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice met een sublieme pass. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ... Smitһ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winter is nu in balbezit. Winter geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontela met de inworp. Winter met een sublieme pass. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southort FC 78%, Nottingham Forest F.C 22%.
Southort FC - Nottingham Forest F.C 0:19