Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ipswich United Kfc Malá Lula
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Withe met een snelle inworp. Cotterill rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibson. Gibson krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Falkoski onderschept slim de pass. Stringer is nu in balbezit. Falkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkoski schiet op doel. Esse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Primus geeft een hoge lob. Gibson is nu in balbezit. Gibson passt de bal zonder na te denken. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Primus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Redknapp met de inworp. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falkoski is nu in balbezit. Falkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ipswich United - Kfc Malá Lula 1:0

27e minuut.
Gibson met een sublieme pass. Phillips speelt de bal door. Armstrong heeft problemen om de bal te vangen. Ripley is nu in balbezit. Ripley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gladwin probeert naar een medespeler te passen. Jenas is nu in balbezit. Jenas geeft een lange en hoge pass. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sturrock geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redknapp met de inworp. Cotterill rent richting de bal. Cotterill geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falkoski rent richting de bal. Falkoski draait met de bal, schiet en ... Lyttle probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipswich United - Kfc Malá Lula 2:0

39e minuut.
Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law passt de bal zonder na te denken. Mazur rent richting de bal. Gibson is nu in balbezit. Gibson draait met de bal, schiet en ... Winstone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Chopra rent richting de bal. Chopra met een sublieme pass. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ipswich United - Kfc Malá Lula 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipswich United 40%, Kfc Malá Lula 60%.
Ipswich United - Kfc Malá Lula 2:1

49e minuut.
Daar is Lyttle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyttle geeft een hoge lob. Ripley speelt de bal door. Gibson is nu in balbezit. Gibson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

58e minuut.
Redknapp met de inworp. Law rent richting de bal. Eastwood schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eastwood krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Winstone trapt de bal weg. Law kopt de bal weg. Gladwin heeft problemen om de bal te vangen. Gibson is nu in balbezit. Gibson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur maakt een afschuwelijke overtreding. Ripley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gibson komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jenas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Withe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Chopra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gladwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipswich United 63%, Kfc Malá Lula 37%.
Ipswich United - Kfc Malá Lula 2:1