Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Cottagers Havant Hall
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Healy rent richting de bal. Straw is nu in balbezit. Straw passt de bal met de wreef. Cripps is nu in balbezit. Cripps schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Russell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Dewsbury-Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson rent richting de bal. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ... Roebuck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Cottagers - Havant Hall 0:1

22e minuut.
Gary Lineker kopt de bal weg. Straw rent richting de bal. Cripps maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cripps moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cripps schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Healy is nu in balbezit. Healy passt de bal met de wreef. Sousa rent richting de bal. Hughеs verovert de bal door een tackle van achteren. Hughеs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Straw probeert naar een medespeler te passen. Shaw rent richting de bal. Gary Lineker begaat een overtreding. Gary Lineker krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gary Lineker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferguson probeert de bal met de borst te controleren. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Cottagers 40%, Havant Hall 60%.
Kettering Cottagers - Havant Hall 0:1

56e minuut.
Ball probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hughеs rent richting de bal. Healy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Healy krijgt een gele kaart. Hughеs raakt geblesseerd tijdens het duel. Hughеs komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alan Shearer is nu in balbezit. Alan Shearer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carling de bal onder controle te krijgen. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Cottagers - Havant Hall 0:2

73e minuut.
Carling is nu in balbezit. Gary Lineker verovert de bal door een tackle van achteren. Gary Lineker speelt de bal door. Healy is nu in balbezit. Healy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ball geeft de bal voor. Inworp. Shaw met een snelle inworp. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Cottagers 51%, Havant Hall 49%.
Kettering Cottagers - Havant Hall 0:2