Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havant Hall Man Utd CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis geeft de bal voor. Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Dunn is nu in balbezit. Dunn geeft een lange en hoge pass. Russell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Morrison rent richting de bal. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... Russell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day geeft de bal voor. Wilcox heeft problemen om de bal te vangen. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Watts heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Dewsbury-Hall schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sanchez de bal onder controle te krijgen. Collymоre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarvis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een lange en hoge pass. Russell bokst de bal weg.

23e minuut.
Day onderschept slim de pass. Day geeft een hoge lob. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. Klungelig pakt Wilcox de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sanchez met een harde bal richting middenveld. Ferguson rent richting de bal. Ferguson met een sublieme pass. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore rent richting de bal. Livermore passt de bal zonder na te denken. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Alan Shearer kopt de bal weg. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Dewsbury-Hall schiet op doel. Collymоre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Hall 60%, Man Utd CF 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havant Hall - Man Utd CF 0:0

55e minuut.
Livermore rent richting de bal. Keanе onderschept slim de pass. Keanе probeert naar een medespeler te passen. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Hall 37%, Man Utd CF 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havant Hall - Man Utd CF 0:0