Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bamboo FC Conflux
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Perkins de bal. Perkins geeft de bal voor. Daar is Musiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holt is nu in balbezit. Holt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Albany kan de bal niet met de borst controleren. Perkins rent richting de bal. Albany begaat een overtreding. Albany krijgt een gele kaart. Perkins moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Perkins kan niet meer verder spelen. Solanke komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Murray probeert naar een medespeler te passen. Rowe rent richting de bal. Slater tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slater krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Garcia onderschept slim de pass. Ruddock rent richting de bal. Rowe onderschept slim de pass. Robson is nu in balbezit. Robson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rowe speelt de bal door. Baldwin rent richting de bal. Baldwin speelt de bal door. Robson rent richting de bal. Robson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bamboo FC 50%, Conflux 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bamboo FC - Conflux 0:0

53e minuut.
Henderson trapt de bal weg van het doel. Baldwin kopt de bal weg. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson schiet op doel. Trevitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bamboo FC - Conflux 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bamboo FC 38%, Conflux 62%.
Bamboo FC - Conflux 0:1