Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southort FC Kfc Malá Lula
southport Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Patel verovert de bal door een tackle van achteren. Garzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Garzoni passt de bal in één keer door. Shakespeare rent richting de bal. Shakespeare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Garzoni is nu in balbezit. Garzoni geeft de bal voor. Daar is Lyttle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieslich rent richting de bal. Kieslich schiet op doel. Esse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shakespeare rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Kfc Malá Lula 1:0

17e minuut.
Primus rent richting de bal. Shakespeare onderschept slim de pass. Stringer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stringer krijgt een gele kaart. Shakespeare raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Shakespeare neemt zijn aanloop. Paal!

18e minuut.
da Barra da Tijuca met een sublieme pass. Lynch rent richting de bal. Lynch geeft een lange en hoge pass. Shakespeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakespeare haalt uit met een fantastische trap. Esse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
da Barra da Tijuca met een sublieme pass. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch passt de bal in één keer door. Shakespeare is nu in balbezit. Shakespeare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Petelski met een sublieme pass. Daar is Shakespeare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shakespeare passt de bal in één keer door. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ... Esse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Petelski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt da Barra da Tijuca de bal. da Barra da Tijuca geeft de bal voor. Shakespeare is nu in balbezit. Shakespeare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
da Barra da Tijuca met een sublieme pass. Lynch probeert naar een medespeler te passen. Shakespeare is nu in balbezit. Shakespeare draait met de bal, schiet en ... Esse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Patel geeft de bal voor. Inworp. Xenos met een snelle inworp. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich schiet op doel. Esse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Kfc Malá Lula 2:0

45e minuut.
Smitһ probeert naar een medespeler te passen. Petelski kopt de bal weg. Shakespeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southort FC 35%, Kfc Malá Lula 65%.
Southort FC - Kfc Malá Lula 2:0

53e minuut.
da Barra da Tijuca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lynch de bal. Shakespeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakespeare schiet op doel. Esse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southort FC - Kfc Malá Lula 3:0

66e minuut.
Lynch onderschept slim de pass. Shakespeare rent richting de bal. Patel verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch speelt de bal door. Shakespeare is nu in balbezit. Shakespeare schiet op doel. Daar is Patel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Primus bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski onderschept slim de pass. Petelski probeert naar een medespeler te passen. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Primus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski met een sublieme pass. Lynch heeft problemen om de bal te vangen. Lynch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southort FC 25%, Kfc Malá Lula 75%.
Southort FC - Kfc Malá Lula 3:0