Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division III.03
  • Stadion: wyan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1943
wyan Southort FC
343 Tactiek southport
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 33.9
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


15e minuut.
Ruddock heeft problemen om de bal te vangen. Lynch is nu in balbezit. Lynch passt de bal met de wreef. Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart geeft de bal voor. Bellingham speelt de bal door. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clough trapt de bal weg van het doel. Petelski kopt de bal weg. Lynch heeft problemen om de bal te vangen. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Xenos verovert de bal door een tackle van achteren. Xenos geeft de bal voor. Stewart controleert de bal met de borst. Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski haalt uit met een fantastische trap. Clough probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - Southort FC 0:1

21e minuut.
Doyle rent richting de bal. Lynch is nu in balbezit. Lynch geeft een hoge lob. Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - Southort FC 0:2

25e minuut.
Daar is Sturridge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westly bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge onderschept slim de pass. Sturridge schiet op doel. Smitһ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Platt maakt een afschuwelijke overtreding. Kieslich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kieslich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lynch kopt de bal weg. Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski haalt uit met een fantastische trap. Clough kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kieslich de bal. Kieslich geeft de bal voor. Wyłupski is nu in balbezit. Paal! Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Westly is nu in balbezit. Westly geeft een hoge lob. Petelski speelt de bal door. Wyłupski is nu in balbezit. Wyłupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - Southort FC 0:3

44e minuut.
Clough met een harde bal richting middenveld. Petelski kopt de bal weg. Wyłupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyłupski draait met de bal, schiet en ... Clough probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyan 66%, Southort FC 34%.
wyan - Southort FC 0:3

54e minuut.
Garzoni speelt de bal door. da Barra da Tijuca is nu in balbezit. da Barra da Tijuca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wyłupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyłupski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski geeft een lange en hoge pass. Wyłupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stewart geeft de bal voor. Stringer met een sublieme pass. Daar is Ruddock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Roоney geeft een lange en hoge pass. Xenos rent richting de bal. Xenos geeft een hoge lob. Wyłupski is nu in balbezit. Wyłupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - Southort FC 0:4

88e minuut.
Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyłupski heeft problemen om de bal te vangen. Wyłupski schiet op doel. Stewart probeert de bal aan de voet te houden. Clough werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ruddock is nu in balbezit. Garzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Garzoni speelt de bal door. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyan - Southort FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyan 69%, Southort FC 31%.
wyan - Southort FC 0:5