Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kfc Malá Lula Conflux
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


18e minuut.
Gibson speelt de bal door. Ripley is nu in balbezit. Rowe rent richting de bal. Ripley verovert de bal door een tackle van achteren. Ripley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Law rent richting de bal. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin geeft een lange en hoge pass. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Malá Lula - Conflux 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Malá Lula 44%, Conflux 56%.
Kfc Malá Lula - Conflux 0:1

46e minuut.
Baldwin passt de bal met de wreef. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson haalt uit met een fantastische trap. Dawkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kfc Malá Lula - Conflux 1:1

51e minuut.
Law passt de bal met de wreef. Primus bereikt de bal nog maar net als eerste. Primus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Withe de bal onder controle te krijgen. Withe schiet op doel. Dawkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Law rent richting de bal. Musiala rent richting de bal. Law onderschept slim de pass. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gibson met een sublieme pass. Henderson is nu in balbezit. Ripley onderschept slim de pass. Ripley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Malá Lula - Conflux 2:1

77e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musiala roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Musiala kan niet meer verder spelen. Baker komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Malá Lula 45%, Conflux 55%.
Kfc Malá Lula - Conflux 2:1