Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubley Cycle of Bikes
442 Tactiek 3-2-2-1-2
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Saa is nu in balbezit. Biagini met een sublieme pass. Lescott is nu in balbezit. Lescott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chitic met een sublieme pass. Lescott is nu in balbezit. Lescott passt de bal zonder na te denken. Storm rent richting de bal. Storm draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hamvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer verovert de bal door een tackle van achteren. Gülyüzer geeft de bal voor. Lescott krijgt zijn hoofd ertegen. Vercilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Cycle of Bikes 0:1

39e minuut.
Tibeuf met een sublieme pass. Klungelig pakt Lescott de bal. Lescott schiet op doel. Na een snelle pass probeert Madina de bal onder controle te krijgen. Vercilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Cycle of Bikes 0:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tibeuf met een snelle inworp. Gülyüzer rent richting de bal. Gülyüzer geeft de bal voor. Lescott springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 74%, Cycle of Bikes 26%.
Ubley - Cycle of Bikes 0:2

47e minuut.
Tibeuf is nu in balbezit. Tibeuf passt de bal met de wreef. Biagini met een sublieme pass. Lescott is nu in balbezit. Lescott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lescott rent richting de bal. Madina verovert de bal door een tackle van achteren. Biagini onderschept slim de pass. Lescott rent richting de bal. Lescott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic onderschept slim de pass. Chitic passt de bal met de wreef. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Myszka met een sublieme pass. Biagini met een sublieme pass. Storm rent richting de bal. Storm schiet op doel. Vercilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stichting met een sublieme pass. Lescott rent richting de bal. Salles is nu in balbezit. Lescott rent richting de bal. Lescott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Joe Cole komt het veld opgelopen. Colwill komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salles met de inworp. Maury rent richting de bal. Maury geeft de bal voor. Stacey krijgt zijn hoofd ertegen. Onyszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biagini speelt de bal door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm is nu in balbezit. Storm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Cycle of Bikes 0:3

87e minuut.
Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gülyüzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biagini geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Vercilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 68%, Cycle of Bikes 32%.
Ubley - Cycle of Bikes 0:3