Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chibz FC Kingsway Crystals
Poss Tactiek 352
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Gazza Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce probeert naar een medespeler te passen. Lingard is nu in balbezit. Lingard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate rent richting de bal. Southgate passt de bal in één keer door. Lingard heeft problemen om de bal te vangen. Lingard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Pearce de bal. Pearce passt de bal met de wreef. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard schiet op doel. Ian Wright probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chibz FC - Kingsway Crystals 0:1

21e minuut.
Ellis geeft een hoge lob. Potts kopt de bal weg. White rent richting de bal. Pearce onderschept slim de pass. Pearce geeft een lange en hoge pass. Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Terry met een sublieme pass. Kershaw rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shеringham. Shеringham krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cornell rent richting de bal. Cornell geeft de bal voor. Inworp. Southgate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pearce rent richting de bal. Pearce passt de bal zonder na te denken. Ian Wright heeft problemen om de bal te vangen. Lingard is nu in balbezit. Lingard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chibz FC 71%, Kingsway Crystals 29%.
Chibz FC - Kingsway Crystals 0:1

49e minuut.
Twine rent richting de bal. Twine geeft de bal voor. Campbell kopt de bal weg. Lingard is nu in balbezit. Lingard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Twine bereikt de bal nog maar net als eerste. Twine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ellis de bal. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pearce probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell passt de bal zonder na te denken. Lingard rent richting de bal. Lingard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Twine geeft een hoge lob. Schоles rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell schiet op doel. Pearce probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Schоles heeft problemen om de bal te vangen. Rush probeert naar een medespeler te passen. Lingard rent richting de bal. Lingard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Cornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate onderschept slim de pass. Southgate geeft de bal voor. Lingard rent richting de bal. Lingard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
White rent richting de bal. Shеringham is nu in balbezit. Shеringham speelt de bal door. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lingard is nu in balbezit. Pearce is nu in balbezit. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard draait met de bal, schiet en ... Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chibz FC - Kingsway Crystals 0:2

89e minuut.
Ellis speelt de bal door. Pearce met een sublieme pass. Lingard is nu in balbezit. Lingard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chibz FC - Kingsway Crystals 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chibz FC 69%, Kingsway Crystals 31%.
Chibz FC - Kingsway Crystals 0:3