Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fulham FC the black cats
Deep Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 20.6
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Peresada met de inworp. Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Hernandez probeert de bal met de borst te controleren. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grzonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski geeft de bal voor. Hernandez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Renshaw rent richting de bal. Trọng Hà onderschept slim de pass. Trọng Hà speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 1:0

14e minuut.
Robbo onderschept slim de pass. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Cəfərzadə met een sublieme pass. Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Robbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 2:0

16e minuut.
Enciso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corner komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Buitenspel voor Wand. Goede buitenspelval van de verdediging. Środoń maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hernandez speelt de bal door. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 3:0

22e minuut.
Wright-Phillips met een sublieme pass. Quinn is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Preston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 4:0

23e minuut.
South probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wand de bal. South rent richting de bal. Trọng Hà onderschept slim de pass. Trọng Hà schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Trọng Hà passt de bal met de wreef. Wright-Phillips onderschept slim de pass. Daar is Holt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Preston trapt de bal weg. Nyoni kopt de bal weg. Wright-Phillips probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Preston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Preston met een harde bal richting middenveld. Daar is Grzonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 5:0

40e minuut.
Klungelig pakt Hernandez de bal. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Preston bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 6:0

41e minuut.
Preston trapt de bal weg. Inworp. Peresada met een snelle inworp. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Corner probeert de bal met de borst te controleren. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski passt de bal met de wreef. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Richardson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulham FC 27%, the black cats 73%.
Fulham FC - the black cats 6:0

46e minuut.
Trọng Hà passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 7:0

51e minuut.
Peresada rent richting de bal. Richardson rent richting de bal. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson passt de bal zonder na te denken. Grzonkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
South bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada rent richting de bal. Peresada geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
South geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hernandez de bal. Robbo is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 8:0

61e minuut.
Peresada rent richting de bal. Peresada met een sublieme pass. Grzonkowski met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Preston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Quinn is nu in balbezit. Peresada onderschept slim de pass. Peresada passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 9:0

71e minuut.
Peresada met een snelle inworp. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 10:0

81e minuut.
Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Preston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Gruppetta met een snelle inworp. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulham FC - the black cats 11:0

89e minuut.
Corner geeft de bal voor. Inworp. Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulham FC 19%, the black cats 81%.
Fulham FC - the black cats 11:0