Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chibz FC Ubley
Poss Tactiek 442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 36.5
unsatisfactory Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen solid


1e minuut.
White rent richting de bal. Stacey verovert de bal door een tackle van achteren. Stacey speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Viduka passt de bal met de wreef. Daar is Kershaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Villa zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Villa naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kershaw raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Terry wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Vercilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Saa speelt de bal door. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ian Wright legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stacey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Saa neemt zijn aanloop. Platt bokst de bal weg. Saa rent richting de bal. Saa haalt uit met een fantastische trap. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Saa geeft de bal voor. Salazar kopt de bal weg. Ellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey haalt uit met een fantastische trap. Platt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chibz FC - Ubley 0:1

24e minuut.
Terry rent richting de bal. Brazil verovert de bal door een tackle van achteren. Terry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terry krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gazza Lineker is nu in balbezit. Saa onderschept slim de pass. Saa passt de bal met de wreef. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brazil verovert de bal door een tackle van achteren. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. White probeert naar een medespeler te passen. Kershaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw haalt uit met een fantastische trap. Vercilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chibz FC 57%, Ubley 43%.
Chibz FC - Ubley 0:1

47e minuut.
Kershaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw passt de bal in één keer door. Gazza Lineker is nu in balbezit. Kershaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chibz FC - Ubley 1:1

49e minuut.
Viduka met een snelle inworp. Klungelig pakt Gazza Lineker de bal. Gazza Lineker probeert naar een medespeler te passen. Kershaw is nu in balbezit. Kershaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vercilo met een harde bal richting middenveld. Hamvas kopt de bal weg. Stacey probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brazil passt de bal met de wreef. Hamvas is nu in balbezit. Straw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Straw krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Saa kan de bal niet met de borst controleren. Saa geeft de bal voor. Russo probeert de bal aan de voet te houden. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Platt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chibz FC - Ubley 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chibz FC 55%, Ubley 45%.
Chibz FC - Ubley 1:2