Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubley Kingsway Crystals
442 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten average
average Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Madina bereikt de bal nog maar net als eerste. Madina geeft een hoge lob. Inworp. Southgate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell geeft de bal voor. Vercilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moder kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Pearce de bal. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal zonder na te denken. Stacey is nu in balbezit. Stacey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Pearce onderschept slim de pass. Pearce probeert naar een medespeler te passen. Campbell is nu in balbezit. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Moder met een harde bal richting middenveld. Rush kopt de bal weg. Hamvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel. Vercilo bokst de bal weg.

28e minuut.
Doeltrap. Bowyer trapt de bal weg. Pearce kopt de bal weg. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rush onderschept slim de pass. Rush speelt de bal door. Madina is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 59%, Kingsway Crystals 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ubley - Kingsway Crystals 0:0

47e minuut.
Pearce is nu in balbezit. Pearce passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moder de bal. Hislop is nu in balbezit. Hislop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Pearce controleert de bal met de borst. Pearce geeft de bal voor. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Kingsway Crystals 0:1

51e minuut.
Saa passt de bal zonder na te denken. Bowyer met een sublieme pass. Pearce kopt de bal weg. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stacey kopt de bal weg. Potts speelt de bal door. Daar is Shеringham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Beattie speelt de bal door. Hamvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop begaat een overtreding. Hislop krijgt een gele kaart. Hamvas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Twine is nu in balbezit. Twine geeft de bal voor. Daar is Madina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hislop rent richting de bal. Hislop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 62%, Kingsway Crystals 38%.
Ubley - Kingsway Crystals 0:1