Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycle of Bikes Chibz FC
4-2-2-2 Tactiek Poss
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 25.8
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


12e minuut.
Joe Cole onderschept slim de pass. Joe Cole met een sublieme pass. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Russo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Joe Cole passt de bal zonder na te denken. Bilgeataoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Russo zijn tegenspeler op de grond. Russo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Joe Cole probeert naar een medespeler te passen. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu passt de bal in één keer door. Socrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Socrates draait met de bal, schiet en ... Paal! Platt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kershaw heeft problemen om de bal te vangen. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. White speelt de bal door. Kershaw is nu in balbezit. Kershaw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Clay onderschept slim de pass. Clay probeert naar een medespeler te passen. Ellis is nu in balbezit. Bilgeataoğlu onderschept slim de pass. Bilgeataoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Joe Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Joe Cole passt de bal met de wreef. Gülyüzer met een sublieme pass. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycle of Bikes 42%, Chibz FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cycle of Bikes - Chibz FC 0:0

50e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een hoge lob. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu schiet op doel. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Socrates is nu in balbezit. Socrates geeft een hoge lob. Craig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gülyüzer geeft een hoge lob. Bilgeataoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chitic speelt de bal door. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Socrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Socrates schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chitic speelt de bal door. Klungelig pakt Socrates de bal. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ellis probeert de bal aan de voet te houden. Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kershaw passt de bal met de wreef. Chitic speelt de bal door. Socrates is nu in balbezit. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bell komt het veld opgelopen. Platt trapt de bal weg. Myszka is nu in balbezit. Myszka probeert naar een medespeler te passen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Myszka kopt de bal weg. Gazza Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gazza Lineker roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gazza Lineker kan niet meer verder spelen. Mason komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Socrates is nu in balbezit. Socrates met een sublieme pass. Ian Wright heeft problemen om de bal te vangen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ellis kopt de bal weg. Chitic geeft een hoge lob. Bell springt en kopt de bal. Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - Chibz FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycle of Bikes 38%, Chibz FC 62%.
Cycle of Bikes - Chibz FC 1:0