Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digbeth United FC NEXUS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Bould speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Gabriel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabriel krijgt een gele kaart. Smith is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smith met een snel genomen vrije trap. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digbeth United - FC NEXUS 0:1

18e minuut.
Harper met een sublieme pass. Bould rent richting de bal. Met opzet legt Carling zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carling naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Trevitt probeert naar een medespeler te passen. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour passt de bal in één keer door. Marcelo is nu in balbezit. Marcelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Trevitt de bal. Clapham bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapham speelt de bal door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Digbeth United - FC NEXUS 1:1

29e minuut.
Hackett rent richting de bal. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel speelt de bal door. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trevitt kopt de bal weg. Harper met een sublieme pass. Gabriel is nu in balbezit. Gilmour onderschept slim de pass. Gilmour haalt uit met een fantastische trap. Ward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dewsbury-Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Dewsbury-Hall geeft een hoge lob. Marcelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelo geeft de bal voor. Gilmour maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digbeth United - FC NEXUS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digbeth United 59%, FC NEXUS 41%.
Digbeth United - FC NEXUS 1:2

48e minuut.
Gilmour is nu in balbezit. Devonshire verovert de bal door een tackle van achteren. Devonshire met een sublieme pass. Clapham rent richting de bal. Clapham haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Digbeth United - FC NEXUS 2:2

53e minuut.
Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow passt de bal zonder na te denken. Gilmour rent richting de bal. Gilmour schiet op doel. Devonshire probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Harper met de inworp. Bould probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand rent richting de bal. Clapham is nu in balbezit. Clapham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Marcelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dewsbury-Hall de bal. Gilmour rent richting de bal. Gilmour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Darwin geeft een hoge lob. Marcelo is nu in balbezit. Marcelo geeft de bal voor. Trevitt is nu in balbezit. Trevitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dewsbury-Hall trapt de bal weg. Daar is Clapham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clapham passt de bal zonder na te denken. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digbeth United - FC NEXUS 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digbeth United 45%, FC NEXUS 55%.
Digbeth United - FC NEXUS 3:2