Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glossopdale fc the black cats
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Hughes probeert naar een medespeler te passen. Quinn is nu in balbezit. Jewell onderschept slim de pass. Eastwood rent richting de bal. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hughes met een sublieme pass. Renshaw is nu in balbezit. Jewell onderschept slim de pass. Jewell haalt uit met een fantastische trap. Preston werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - the black cats 1:0

12e minuut.
Nyoni met de inworp. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. South verovert de bal door een tackle van achteren. South schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glossopdale fc - the black cats 1:1

14e minuut.
Wright-Phillips probeert de bal aan de voet te houden. Holt is nu in balbezit. Holt geeft een hoge lob. Wand is nu in balbezit. Wand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Spencer geeft een hoge lob. Inworp. Nyoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. South heeft problemen om de bal te vangen. South haalt uit met een fantastische trap. Xavier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glossopdale fc 55%, the black cats 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glossopdale fc - the black cats 1:1

62e minuut.
Hughes geeft de bal voor. Robbo heeft problemen om de bal te vangen. Renshaw rent richting de bal. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
South bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinn speelt de bal door. Wand rent richting de bal. Wand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
South met een sublieme pass. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wand verovert de bal door een tackle van achteren. Wand schiet op doel. Xavier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glossopdale fc - the black cats 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glossopdale fc 44%, the black cats 56%.
Glossopdale fc - the black cats 1:2