Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge United FC Fulham FC
Normal Tactiek Deep
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Cəfərzadə rent richting de bal. Cəfərzadə geeft een lange en hoge pass. Osueke kopt de bal weg. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski passt de bal in één keer door. Trọng Hà rent richting de bal. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:1

7e minuut.
Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski passt de bal in één keer door. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Goddard rent richting de bal. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà maakt een snoekduik en kopt de bal. Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:2

10e minuut.
Trọng Hà is nu in balbezit. Hughes is nu in balbezit. Trọng Hà onderschept slim de pass. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:3

13e minuut.
Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà kopt de bal weg. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel. Fox werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Osueke heeft problemen om de bal te vangen. Regis rent richting de bal. Osueke onderschept slim de pass. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Bellingһam kopt de bal weg. Grzonkowski kan de bal niet met de borst controleren. Grzonkowski geeft de bal voor. Daar is Trọng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Grzonkowski kopt de bal weg. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel. Bellingһam probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:4

21e minuut.
Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore geeft de bal voor. Osueke kopt de bal weg. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Bellingһam is nu in balbezit. Osueke onderschept slim de pass. Osueke haalt uit met een fantastische trap. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Dawson rent richting de bal. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski geeft een hoge lob. Osueke springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:5

26e minuut.
Dawson heeft problemen om de bal te vangen. Trọng Hà onderschept slim de pass. Trọng Hà probeert naar een medespeler te passen. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel. Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Goddard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski passt de bal met de wreef. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft de bal voor. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà schiet op doel. Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:6

31e minuut.
Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dean de bal. Goddard is nu in balbezit. Goddard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cəfərzadə geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà kopt de bal weg. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke haalt uit met een fantastische trap. Fox probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:7

36e minuut.
Aguas passt de bal in één keer door. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Trọng Hà de bal. Trọng Hà schiet op doel. Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:8

38e minuut.
Regis met een sublieme pass. Peresada is nu in balbezit. Peresada geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Środoń probeert naar een medespeler te passen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Trọng Hà de bal. Trọng Hà schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Osueke de bal. Osueke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Moore met een snelle inworp. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Osueke springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:9

44e minuut.
Clarke is nu in balbezit. Peresada onderschept slim de pass. Peresada passt de bal in één keer door. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Lonati komt het veld opgelopen. Casaccio komt het veld opgelopen. Zhongtang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge United FC 76%, Fulham FC 24%.
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:9

47e minuut.
Sansom met een sublieme pass. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski passt de bal in één keer door. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... Fox bokst de bal weg. Fox met een sublieme pass. Peresada kopt de bal weg. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Sansom rent richting de bal. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski geeft de bal voor. Trọng Hà springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:10

58e minuut.
Sansom rent richting de bal. Peresada verovert de bal door een tackle van achteren. Peresada passt de bal met de wreef. Osueke is nu in balbezit. Osueke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Grzonkowski de bal. Grzonkowski passt de bal in één keer door. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà schiet op doel. Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:11

61e minuut.
Goddard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sturrock de bal. Goddard bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke verovert de bal door een tackle van achteren. Osueke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:12

63e minuut.
Fox met een harde bal richting middenveld. Boyd kopt de bal weg. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń schiet op doel. Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Grzonkowski de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski geeft een hoge lob. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:13

68e minuut.
Moore geeft de bal voor. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà passt de bal zonder na te denken. Osueke rent richting de bal. Osueke schiet op doel. Fox bokst de bal weg.

70e minuut.
Moore met een sublieme pass. Grzonkowski geeft een hoge lob. Osueke kopt de bal weg. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hughes rent richting de bal. Moore onderschept slim de pass. Moore met een sublieme pass. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fox probeert naar een medespeler te passen. Dawson kopt de bal weg. Moore met een sublieme pass. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada geeft een hoge lob. Osueke kopt de bal weg. Daar is Trọng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:14

78e minuut.
Osueke kopt de bal weg. Klungelig pakt Regis de bal. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:15

80e minuut.
Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke geeft een hoge lob. Trọng Hà maakt een snoekduik en kopt de bal. Fox probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:16

87e minuut.
Fox trapt de bal weg van het doel. Hughes rent richting de bal. Moore onderschept slim de pass. Moore geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge United FC 81%, Fulham FC 19%.
Stanbridge United FC - Fulham FC 0:16