Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsway Crystals Stanbridge United FC
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Potts passt de bal in één keer door. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Beattie geeft de bal voor. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pearce passt de bal zonder na te denken. Goddard rent richting de bal. Goddard passt de bal in één keer door. Barkley rent richting de bal. Barkley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 0:1

16e minuut.
Hughes met een sublieme pass. Shеringham geeft een lange en hoge pass. Regis is nu in balbezit. Hislop verovert de bal door een tackle van achteren. Hislop schiet op doel. Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pearce rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 1:1

18e minuut.
Pearce met een sublieme pass. Southgate is nu in balbezit. Southgate passt de bal zonder na te denken. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hislop is nu in balbezit. Hislop passt de bal met de wreef. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 2:1

25e minuut.
Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Pearce rent richting de bal. Pearce passt de bal zonder na te denken. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Barkley is nu in balbezit. Pearce onderschept slim de pass. Pearce passt de bal met de wreef. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Southgate is nu in balbezit. Southgate met een sublieme pass. Hislop is nu in balbezit. Hislop draait met de bal, schiet en ... Regis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beattie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campbell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 3:1

34e minuut.
Regis geeft een hoge lob. Daar is Rush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rush probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pearce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearce speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft een hoge lob. Beattie geeft de bal voor. Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Shеringham onderschept slim de pass. Shеringham probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Fox probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 38%, Stanbridge United FC 62%.
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 4:1

48e minuut.
Shеringham is nu in balbezit. Shеringham passt de bal met de wreef. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 5:1

52e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal met de wreef. Pearce probeert naar een medespeler te passen. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regis trapt de bal weg. Rush kopt de bal weg. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 6:1

63e minuut.
Barkley onderschept slim de pass. Barkley probeert naar een medespeler te passen. Southgate geeft een lange en hoge pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Southgate speelt de bal door. Daar is Pearce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Fox probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 7:1

80e minuut.
Rush passt de bal met de wreef. Beattie probeert naar een medespeler te passen. Pearce speelt de bal door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 8:1

85e minuut.
Rush zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beattie is nu in balbezit. Beattie passt de bal zonder na te denken. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 22%, Stanbridge United FC 78%.
Kingsway Crystals - Stanbridge United FC 8:1