Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altrincham Cycle of Bikes
Normal Tactiek Deep
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten solid
hopeless Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Garner kan de bal niet met de borst controleren. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Owen is nu in balbezit. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lescott geeft een lange en hoge pass. Daar is Deco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülyüzer verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gülyüzer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bilgeataoğlu kopt de bal weg. Lescott rent richting de bal. Lescott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:1

12e minuut.
Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Tibeuf onderschept slim de pass. Tibeuf met een sublieme pass. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:2

19e minuut.
Howell met een sublieme pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft een hoge lob. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu schiet op doel. Appleton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:3

20e minuut.
Kitson verovert de bal door een tackle van achteren. Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Lescott rent richting de bal. Lescott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lescott heeft problemen om de bal te vangen. Chitic is nu in balbezit. Chitic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bilgeataoğlu de bal. Bilgeataoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Craig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watson met de inworp. Chopra rent richting de bal. Chopra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tibeuf passt de bal met de wreef. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz. Bilgeataoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gülyüzer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrincham 74%, Cycle of Bikes 26%.
Altrincham - Cycle of Bikes 0:3

51e minuut.
Chitic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brosnan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Wetherall is nu in balbezit. Wetherall speelt de bal door. Tibeuf probeert naar een medespeler te passen. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu schiet op doel. Appleton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bilgeataoğlu rent richting de bal. Cruz is nu in balbezit. Bilgeataoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap. Appleton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:4

61e minuut.
Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Garner is nu in balbezit. Bilgeataoğlu onderschept slim de pass. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Cruz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bilgeataoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dee komt het veld opgelopen. Derry komt het veld opgelopen. Lescott kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:5

62e minuut.
Tibeuf is nu in balbezit. Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Daar is Lescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lescott draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garner de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:6

68e minuut.
Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf speelt de bal door. Lescott is nu in balbezit. Lescott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:7

70e minuut.
Cruz speelt de bal door. Howell met een sublieme pass. Brosnan geeft een hoge lob. Lescott is nu in balbezit. Lescott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Socrates komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Joe Cole kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Socrates is nu in balbezit. Socrates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:8

79e minuut.
Gülyüzer onderschept slim de pass. Gülyüzer passt de bal in één keer door. Tibeuf heeft problemen om de bal te vangen. Socrates is nu in balbezit. Socrates haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dee geeft een hoge lob. Gülyüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer passt de bal met de wreef. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf passt de bal in één keer door. Paal!

85e minuut.
Pascoalino onderschept slim de pass. Pascoalino geeft een lange en hoge pass. Lescott kopt de bal weg. Socrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Socrates schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:9

88e minuut.
Colwill kopt de bal weg. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf passt de bal met de wreef. Socrates rent richting de bal. Socrates draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham - Cycle of Bikes 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrincham 72%, Cycle of Bikes 28%.
Altrincham - Cycle of Bikes 0:10