Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WoodsCFC Timisoara UK
Normal Tactiek £$#
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 54.9
poor Schieten incredible
weak Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе geeft een lange en hoge pass. Garland kopt de bal weg. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Ağayev de bal. Ağayev geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Savage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:1

8e minuut.
Scholes probeert naar een medespeler te passen. Helgason rent richting de bal. Helgason passt de bal zonder na te denken. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Remedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason onderschept slim de pass. Ramsdale is nu in balbezit. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:2

11e minuut.
Ağayev rent richting de bal. Ağayev geeft een hoge lob. Ramsdale kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Armstrong speelt de bal door. Jerman rent richting de bal. Jerman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ramsdale de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Holmes passt de bal zonder na te denken. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağayev. Ağayev krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gascoignе geeft de bal voor. Santana kopt de bal weg. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Savage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Garland de bal. Helgason rent richting de bal. Garland rent richting de bal. Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:4

18e minuut.
Helgason onderschept slim de pass. Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal in één keer door. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:5

23e minuut.
Trojan probeert naar een medespeler te passen. Helgason kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:6

25e minuut.
Helgason is nu in balbezit. Helgason passt de bal in één keer door. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:7

26e minuut.
Daar is Basten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale onderschept slim de pass. Ramsdale met een sublieme pass. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... Savage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ağayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gascoignе is nu in balbezit. Thatcher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thatcher krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Thatcher speelt de bal door. Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev geeft de bal voor. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ağayev neemt de hoekschop. Helgason heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Scholes rent richting de bal. Scholes speelt de bal door. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. Savage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Garland kopt de bal weg. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale met een sublieme pass. Helgason rent richting de bal. Helgason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Helgason heeft problemen om de bal te vangen. Helgason passt de bal met de wreef. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Armstrong kopt de bal weg. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman passt de bal in één keer door. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale schiet op doel. Savage bokst de bal weg.

41e minuut.
Scholes probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WoodsCFC 74%, Timisoara UK 26%.
WoodsCFC - Timisoara UK 0:7

48e minuut.
Sebastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

52e minuut.
Babaverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale passt de bal zonder na te denken. Helgason kan de bal niet met de borst controleren. Helgason schiet op doel. Savage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ağayev geeft een hoge lob. Helgason is nu in balbezit. Helgason passt de bal met de wreef. Ramsdale heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Savage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gascoignе neemt de hoekschop. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Freeman rent richting de bal. Freeman geeft een hoge lob. Santana kopt de bal weg. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savage met een sublieme pass. Scholes kopt de bal weg. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:8

64e minuut.
Helgason is nu in balbezit. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Savage speelt de bal door. Scholes kopt de bal weg. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Neal de bal. Savage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gascoignе is nu in balbezit. Gascoignе geeft de bal voor. Daar is Neal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale geeft een lange en hoge pass. Santana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jerman rent richting de bal. Jerman passt de bal met de wreef. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. Savage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:9

71e minuut.
Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason passt de bal zonder na te denken. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana draait met de bal, schiet en ... Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:10

72e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Helgason rent richting de bal. Helgason passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:11

78e minuut.
Garland geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ağayev neemt de hoekschop. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ağayev rent richting de bal. Ağayev probeert naar een medespeler te passen. Jerman probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Savage bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:12

82e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Remedy rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Basten de bal. Jerman rent richting de bal. Jerman speelt de bal door. Ramsdale heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Savage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Savage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:13

85e minuut.
Klungelig pakt Armstrong de bal. Santana rent richting de bal. Armstrong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armstrong krijgt een gele kaart. Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scholes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Helgason maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WoodsCFC - Timisoara UK 0:14

87e minuut.
Ağayev met de inworp. Scholes rent richting de bal. Scholes passt de bal met de wreef. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Jerman de bal. Jerman geeft de bal voor. Klungelig pakt Helgason de bal. Helgason schiet op doel. Garland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ağayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ramsdale geeft de bal voor. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WoodsCFC 73%, Timisoara UK 27%.
WoodsCFC - Timisoara UK 0:14