Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ettington Rovers Wantage
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Delap onderschept slim de pass. Delap geeft een hoge lob. Morley heeft problemen om de bal te vangen. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker draait met de bal, schiet en ... Garnacho bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Edge passt de bal in één keer door. Viduka is nu in balbezit. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker draait met de bal, schiet en ... Garnacho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ettington Rovers - Wantage 1:0

21e minuut.
Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Walker is nu in balbezit. Eastwood is nu in balbezit. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Edge draait met de bal, schiet en ... Kitson kopt de bal weg. Viduka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walker is nu in balbezit. Walker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ettington Rovers - Wantage 2:0

41e minuut.
Eastwood rent richting de bal. Edge onderschept slim de pass. Edge probeert naar een medespeler te passen. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ettington Rovers 42%, Wantage 58%.
Ettington Rovers - Wantage 2:0

51e minuut.
Edge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mullen komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal zonder na te denken. Sweeney is nu in balbezit. Sweeney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ettington Rovers - Wantage 2:1

54e minuut.
Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey geeft de bal voor. Walker rent richting de bal. Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ettington Rovers - Wantage 3:1

55e minuut.
Walker rent richting de bal. Viduka onderschept slim de pass. Viduka passt de bal zonder na te denken. Sweeney is nu in balbezit. Sweeney schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Wilcox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een lange en hoge pass. Barry rent richting de bal. Barry schiet op doel. Garbutt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ettington Rovers - Wantage 3:2

63e minuut.
Craig probeert de bal aan de voet te houden. Heskey geeft de bal voor. Mullen heeft problemen om de bal te vangen. Delap is nu in balbezit. Delap geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ettington Rovers - Wantage 4:2

68e minuut.
Heskey kopt de bal weg. Mullen rent richting de bal. Mullen passt de bal zonder na te denken. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel. Garnacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Delap speelt de bal door. Wright-Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips speelt de bal door. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marshall probeert de bal aan de voet te houden. Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen passt de bal in één keer door. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ettington Rovers 43%, Wantage 57%.
Ettington Rovers - Wantage 4:2