Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Saints Atletico Lula Balompie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Oliver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberts is nu in balbezit. Roberts geeft een hoge lob. Stringer rent richting de bal. Stringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Saints - Atletico Lula Balompie 0:1

9e minuut.
Walker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howard met een snelle inworp. Mings rent richting de bal. Mings draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Walker de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Howard neemt de hoekschop. Graham rent richting de bal. Graham draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bright rent richting de bal. Olise probeert naar een medespeler te passen. Brits is nu in balbezit. Stringer verovert de bal door een tackle van achteren. Stringer schiet op doel. Carter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Eagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mings is nu in balbezit. Mings passt de bal zonder na te denken. Graham is nu in balbezit. Graham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex Saints - Atletico Lula Balompie 1:1

30e minuut.
Olise verovert de bal door een tackle van achteren. Olise met een sublieme pass. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer draait met de bal, schiet en ... Carter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Weaver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bright rent richting de bal. Olise onderschept slim de pass. Olise met een sublieme pass. Stringer is nu in balbezit. Stringer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Weaver is nu in balbezit. Stringer rent richting de bal. Archer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer verovert de bal door een tackle van achteren. Stringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Saints 51%, Atletico Lula Balompie 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Saints - Atletico Lula Balompie 1:1

50e minuut.
Weaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady onderschept slim de pass. Bassett bereikt de bal nog maar net als eerste. Weaver is nu in balbezit. Weaver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trevitt speelt de bal door. Brady rent richting de bal. Bassett begaat een overtreding. Bassett krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Jacobs geeft een lange en hoge pass. Archer kopt de bal weg. Daar is Thomson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howard is nu in balbezit. Howard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trevitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weaver verovert de bal door een tackle van achteren. Weaver passt de bal zonder na te denken. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Saints 49%, Atletico Lula Balompie 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Saints - Atletico Lula Balompie 1:1