Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula Balompie Essex Saints
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Bright rent richting de bal. Brady is nu in balbezit. Weaver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weaver krijgt een gele kaart. Brady raakt geblesseerd tijdens het duel. Brady zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Walker de bal. Graham onderschept slim de pass. Graham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Weaver rent richting de bal. Weaver passt de bal zonder na te denken. Stringer is nu in balbezit. Stringer draait met de bal, schiet en ... Dempsey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Jacobs passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mings de bal onder controle te krijgen. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham verovert de bal door een tackle van achteren. Graham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Trevitt geeft een lange en hoge pass. Howard rent richting de bal. Met opzet legt Thomson zijn tegenspeler op de grond. Thomson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Brits kopt de bal weg. Olise probeert de bal met de borst te controleren. Bright begaat een overtreding. Bright krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Trevitt rent richting de bal. Weaver verovert de bal door een tackle van achteren. Weaver passt de bal zonder na te denken. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie 41%, Essex Saints 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Lula Balompie - Essex Saints 0:0

49e minuut.
Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mings onderschept slim de pass. Mings probeert naar een medespeler te passen. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie 52%, Essex Saints 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Lula Balompie - Essex Saints 0:0